Pereche navigaţională de la Prestigio

două noi soluţii GPS, denumite GV4120BT şi GV5120BT, care asigură un pachet complet de navigaţie.

Compania Prestigio lansează două noi soluţii GPS, denumite GV4120BT şi GV5120BT, care asigură un pachet complet de navigaţie. Noile modele au o grosime de doar 13mm, beneficiază de vizualizare 3D şi încorporează un emiţător FM şi modul Bluetooth pentru o apelare telefonică uşoară.

Mulţumită tehnologiei Bluetooth încorporată în aceste echipamente, puteţi efectua apeluri telefonice fără a fi nevoie să luaţi mâinile de pe volan. Kitul handsfree este compatibil cu toate telefoanele mobile echipate cu conectare Bluetooth .  Sistemele beneficiază de un emiţător FM, care foloseşte unde radio FM pentru a rula fişiere în format MP3 de pe dispozitivul GPS pe echipamentul radio al maşinii. GV4120BT şi GV5120BT pun la dispoziţie un soft de navigaţie cu hărţi detaliate şi grafică 3D, pentru o orientare mai uşoară indiferent de poziţie. Rutele sunt calculate extrem de rapid, mulţumită procesorului Atlas 4 la frecvenţa 533 MHz, unul dintre cele mai rapide CPU-uri destinate GPS-urilor.
Accesoriile pentru cele două modele includ: kit de montare în maşină, încărcător de maşină, pointer, cablu USB, ghid de instalare, utilitarul ActiveSync şi CD-ul cu documentaţia. GV5120BT beneficiază şi de o husă din piele pentru transport.
Noile echipamente GPS de la Prestigio vor fi disponibile în România începând cu 27 aprilie, la un preţ competitiv, prin intermediul partenerilor companiei.