STORY Station, cu USB 3.0

Scris de | 12 mai, 2010
STORY Station, cu USB 3.0

Samsung a anunţat lansarea celui mai rapid hard disk extern din portofoliul STORY Station – Samsung STORY Station 3.0 cu interfaţă SuperSpeed USB 3.0. Hard disk-ul extern de 3.5 inch oferă o viteză de 10 ori mai mare în comparaţie cu vechiul standard de interfaţă 2.0, ceea ce îl recomandă ca soluţia ideală de stocare şi de recuperare a informaţiilor cruciale în numai o fracţiune de secundă.
Samsung STORY Station 3.0 a fost realizat pentru utilizatorii avansaţi care solicită viteză de transfer foarte rapidă şi securitatea informaţiilor, fără ca designul să fie sacrificat. Interfaţa SuperSpeed USB-ul 3.0 oferă o rată de transfer maximă de 5GB/secundă, spre deosebire de interfaţa USB 2.0 ce avea o viteză de transfer de numai 480MB/secundă. Utilizatorii pot transfera acum 4MB de muzică (echivalentul unei piese de 3 minute) sau imagini (fotografii cu rezoluţie ridicată realizate cu o cameră de 6 megapixeli) în aproximativ 0,02 secunde, iar un film HD în numai 2,3 minute. Noua interfaţă este compatibilă cu interfeţele 2.0 şi 1.1.
Designul minimalist a fost inspirat de modelele electronice retro şi combină carcasa gri,de aluminiu polișat cu logo-ul trasat cu roşu.
Driverele STORY Station 3.0 sunt disponibile la nivel global, având 3 ani garantie.

Etichete: , , , , , , , ,