Samsung a „scăpat” Galaxy Tab S8 Ultra pe propriul site web

Scris de | 23 ianuarie, 2022
Samsung a „scăpat” Galaxy Tab S8 Ultra pe propriul site web

Ups, Samsung a făcut-o din nou! Cum, necum, viitoarea tabletă a Samsung s-a „scurs” din nou – de data aceasta pe site-ul propriu al companiei. O pagină de asistență pentru asistentul vocal Bixby al companiei prezintă o imagine a unui smartphone Samsung, alături de o tabletă cu un notch, care este foarte probabil Tab S8 Ultra.

Imaginea a fost văzută prima dată de cei de la 91Mobiles. Tab S8 Ultra din imagine a fost înlocuită de atunci cu o tabletă Samsung existentă, fără notch. Puteți vedea noua imagine în secțiunea „Trezire voce pe mai multe dispozitive”.

Imaginea originală se încadrează cu cele care au fost dezvăluite recent. Este vorba de o tabletă cu un ecran despre care se crede că are o dimensiune masivă, de 14,6 inci, cu o crestătură/notch care găzduiește senzorii frontali. Acea crestătură va însemna mai puține spații pe ecran la dispoziția dumneavoastră, deși cu aproape 15 inci în primă instanță, ar trebui să fie suficient pentru aplicațiile pe care vi le doriți prezente pe ecran.

Este un afișaj AMOLED, cu o rezoluție de 2960 x 1848 pixeli și o rată de reîmprospătare de 120 Hz – acesta din urmă se potrivește cu unele dintre cele mai bune smartphone-uri, să nu mai vorbim de cele mai bune tablete și nu ar trebui să însemne neclaritate, indiferent cât de frenetică devine acțiunea de pe ecran.

La fel ca și despre zvonurile Galaxy S22 Ultra, se spune că oferă suport pentru stiloul S Pen, astfel încât să puteți scrie și picta pe ecran. Ideal pentru artiști, deci.

Notch-ul este gândit să găzduiască o cameră de 12 megapixeli și ar trebui să existe o memorie RAM de 16 GB. Acesta se asociază cu stocare de până la 512 GB, plus suport extensibil pentru carduri microSD.

Tab S8 Ultra va fi, fără doar și poate, bijuteria din coroana noii game de tablete Samsung. Se pare că Tab S8 standard va avea un ecran LCD de 11 inci, în timp ce Tab S8+ ar trebui să aibă un ecran AMOLED de 12,7 inci. Ambele modele vor avea o cameră frontală de 12 megapixeli, 8 GB RAM și până la 256 GB spațiu de stocare extensibil.

Toate cele trei tablete vor fi alimentate de noul procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 și vor avea camere duble pe spate (un shooter principal de 13 megapixeli și unul ultra-wide de 6 megapixeli), difuzoare cvadruple cu Dolby Atmos și opțiunea de conectivitate 5G pe variante celulare. Toate ecranele lor vor avea, de asemenea, 120 Hz.

Toată lumea așteaptă ca Samsung să organizeze un eveniment de lansare pe 8 februarie, care ar trebui să marcheze debutul mult așteptat al Galaxy S22. Se așteaptă ca aceste tablete să fie lansate în cadrul aceluiași eveniment, așa că rămânem conectați pentru a vă aduce în premieră cele mai calde știri, ca de obicei.

Etichete: