Samsung Galaxy Tab A8, anunțată oficial. Când va fi disponibilă noua tabletă

Scris de | 16 decembrie, 2021
Samsung Galaxy Tab A8, anunțată oficial. Când va fi disponibilă noua tabletă

Samsung și-a reîmprospătat tableta Galaxy Tab A, accesibilă, cu o performanță ceva mai bună, un ecran puțin mai mare, mai mult spațiu de stocare și funcții multitasking pentru a te ajuta să lucrezi sau să studiezi de acasă. Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) are un ecran LCD de 10,5 inci cu rezoluție de 1.920 x 1.200 pixeli. Acesta este un raport de aspect de 16:10, ceea ce înseamnă că afișajul are puțin mai mult spațiu vertical în comparație cu afișajul de 10,4 inci și aspect 15:9 al Tab A7. Ca și înainte, există patru difuzoare compatibile Dolby Atmos pentru o experiență audio captivantă.

Galaxy Tab A8 include și mai multă putere și performanță în experiența Samsung a seriei Tab A. Procesorul și GPU-ul de pe Galaxy Tab A8 au fost mărite fiecare cu câte 10% pentru a oferi o performanță mai rapidă și mai fluidă. În plus, Galaxy Tab A8 oferă mai multe niveluri de opțiuni de stocare, astfel încât utilizatorii să o aleagă pe cea potrivită pentru ei. Aceștia au de ales între modelele de 32GB, 64GB sau – în premieră pentru Galaxy Tab A8 – 128GB spațiu de stocare. De asemenea, utilizatorii pot folosi cardul microSD extensibil pentru a obține spațiu de până la 1TB. Galaxy Tab A8 este acum disponibil și cu 3GB sau 4GB de RAM. O baterie de 7.040 mAh cu încărcare rapidă de până la 15W le asigură utilizatorilor ore în șir de utilizare.

Dacă trebuie să participați la un apel video, există o cameră de 5 MP în față (cu un obiectiv cu focalizare fixă), plus o cameră de 8 MP în spate (focalizare automată) pentru fotografii și videoclipuri.

Samsung Galaxy Tab A8

Vor exista două versiuni ale Galaxy Tab A8 – una cu Wi-Fi și una cu LTE dacă ai nevoie de conectivitate în deplasare. Ambele au Wi-Fi 5 (ac) și Bluetooth 5. Conectivitatea prin cablu include o mufă pentru căști de 3,5 mm și un port USB-C 2.0 (deci nu există suport DeX).

Samsung Galaxy Tab A8 (2021) va fi disponibil în Europa la sfârșitul acestei luni. Potrivit filialei Samsung din Olanda, tableta va începe de la 230 de euro (practic la fel ca anul trecut). SUA și alte regiuni îl vor primi în ianuarie. Va fi disponibil în gri, argintiu și noua culoare Pink Gold.

Etichete: , , , ,