Logitech a lansat un nou mouse pentru business. Preț și disponibilitate

Scris de | 12 ianuarie, 2022
Logitech a lansat un nou mouse pentru business. Preț și disponibilitate

Logitech a lansat marți Signature M650 și Signature M650 for Business, noul mouse wireless disponibil în două variante de dimensiuni. Un mouse care include în gamă o variantă personalizată pentru stângaci, oferind astfel o experiență de lucru mai bună pentru mai multe persoane.

Noul mouse wireless este ușor de integrat în orice spațiu de birou, fiind conceput pentru a îmbunătăți experiența de lucru în general. Este prevăzut cu rotiță de scroll SmartWheel, click-urile sunt foarte silențioase iar designul sculptat face ca lucrul cu el să fie mai rapid, și mai confortabil.

Noul mouse wireless este disponibil în două variante de mărime: Signature M650 și Signature M650 L. Ambele dispun de tehnologia SilentTouch, prin care zgomotul click-urilor este redus cu 90%, funcție bună mai ales în timpul unui apel video.

În plus, Logitech Signature M650 areo conexiune wireless puternică și o baterie care durează până la doi ani.

Noul mouse este prevăzut cu opțiune pentru persoanele stângace. Are un design sculptat, cu o zonă moale pentru poziționarea degetului mare și prindere laterală din cauciuc. Astfel, utilizarea lui te ajută să lucrezi confortabil ore întregi. Ai posibilitatea de a personaliza butoanele laterale pentru comenzi rapide cu ajutorul Logitech Options+.

Signature M650 este disponibil în culorile off-white, graphite și rose. Este compatibil cu sistemele de operare Windows, macOs, Linux, Chrome OS, ipadOS și Android. Se conectează prin funcția Bluetooth R Low Energy sau prin receptorul Logi Bolt USB.

Preț și disponibilitate

Signature M650, în cele două variante de mărime, este disponibil pe Logitech.com și la partenerii din întreaga lume, începând din ianuarie 2022.

În România va putea fi achiziționat de la partenerii Logitech la prețul recomandat de  229.9 lei.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,