Logitech lansează tastatura și mouse-ul POP, cele mai noi din gama Studio Series. Preț și disponibilitate

Scris de | 21 ianuarie, 2022
Logitech lansează tastatura și mouse-ul POP, cele mai noi din gama Studio Series. Preț și disponibilitate

Logitech a lansat tastatura POP si mouse-ul POP, cele mai noi produse din gama Studio Series.

Tastatura POP este prevăzută cu opt taste emoji interschimbabile, patru dintre ele fiind deja montate pe tastatură. Tastele emoji pot fi setate în funcție printre favoritele tale sau printr-un shortcut, folosind software-ul Logitech Options, disponibil prin download pe PC sau Mac. Mouse-ul POP este prevăzut și cu un buton central care deschide meniul de emoji și poate fi setat pentru a-l accesa dintr-o singură apăsare.

Tastatura POP este o tastatură mecanică, ușor de folosit și confortabilă, care beneficiază de funcții de ultimă generație. Este prevăzută cu 12 noi shortcut-uri FN printre care și Snip Screen, Mute Mic si Media Keys pentru a facilita viața de la birou sau de acasă.

În plus, mouse-ul POP poate fi purtat cu ușurință în geantă sau buzunar atunci când lucrezi în deplasare și te ajută să rămâi productiv cu ajutorul Smartwheel, rotița care trece automat de pe modul high-precision pe speed scroll. Mouse-ul este disponibil în mai multe variante de culori pentru a se potrivi cu spațiul tău de lucru.

De asemenea, ambele produse pot fi conectate simultan la 3 device-uri diferite prin Bluetooth sau prin receiver-ul wireless Logi Bolt.

Tastatura POP si mouse-ul POP sunt cele mai noi din gama Logitech Studio Series. Aceasta include și mouse-ul Pebble, K580 și tastaturile K380. Tastatura POP funcționeaza cu sistemele macOS, Windows, iOS, ipadOS, Chrome OS and Android, iar mouse-ul POP cu Windows, macOS, iPadOS, Chrome OS and Linux.

Preț și disponibilitate

Tastatura POP si mouse-ul POP vor fi disponibile începând cu luna ianuarie pe site-ul Logitech și la parteneri locali. Prețul recomandat pentru tastatura POP este de 489 lei, iar pentru mouse POP 199 lei.

Etichete: , , , ,