Versace lansează noul mobil Versace Unique

Scris de | 21 mai, 2010
Versace lansează noul mobil Versace Unique

Versace, în colaborare cu ModeLabs Group, anunţă lansarea telefonului Versace Unique, primul terminal de lux cu ecran complet tactil şi un număr mare de funcţii multimedia încorporate.
Asamblat manual în Franţa, telefonul este realizat ţinându-se cont de standardele ridicate Versace. Partea frontală este finisată cu ceramică sau prin lăcuire manuală, având aplicată o ramă din aur galben de 18K sau incrustaţii din oţel inoxidabil 316. Spatele terminalului este acoperit de iele prelucrată manual şi de imaginea în relief a Meduzei. Mai mult, ecranul din cristal are cele mai mari dimensiuni disponibile la un produs comercial. Imposibil de zgâriat, delicat şi cu capacitate de reacţie rapidă, ecranul oferă un control precis al interfeţei tactile.
Versace Unique suportă toată gama de funcţii pentru terminale mobile şi netbook-uri, de la reţea 3G, e-mail, media player sau cameră flash cu rezoluţie de 5 megapixeli. Mai mult, datorită tehnologiei Dolby Mobile, consumatorii se pot bucura de calitatea extraordinară a sunetului surround atunci când ascultă muzică sau vizionează fişiere video timp de până la 30 de ore.
Telefonul va fi disponibil în reţelele exclusiviste de magazine ce comercializează ceasuri şi bijuterii de lux, dar şi în cele mai celebre buticuri Versace din întreaga lume începând cu luna iunie 2010.

Etichete: , , , , , ,