Promoţie la televiziunea digitală UPC

Scris de | 2 iunie, 2010
Promoţie la televiziunea digitală  UPC

Televiziunea digitală de la UPC vine acum cu gratuitate pentru jumătate din perioada contractată. Facilitatea se aplică şi pentru serviciul UPC HD, clienţii beneficiind astfel de o ofertă HD extrem de atractivă.
UPC România lansează o noua ofertă adresată atât clienţilor de televiziune analogică interesaţi de trecerea la un abonament digital, cât şi clienţilor de televiziune digitală. Astfel, în intervalul 28 mai – 31 iulie 2010 abonaţii vor primi o serie de facilităţi la plata pachetului achiziţionat pentru o perioadă de 6 până la 12 luni, dar şi un serviciu gratuit la alegere.
Astfel, orice client UPC care deţine oricare dintre pachetele de tip standard, 2Play sau 3 Play de televiziune analogică şi alege trecerea la televiziune digitală, va primi, la alegere, internet gratuit sau telefonie gratuită timp de un an, pentru orice contract semnat pe 24 de luni.
Pentru prima dată, televiziunea digitală în format HD va fi disponibilă abonaţilor UPC la un preţ special. Clienţii actuali de televiziune digitală vor putea alege opţiunea HD, oferită gratuit timp de un an, în baza contractelor pentru acest serviciu, semnate pe doi ani, în perioada promoţiei. În cazul contractelor cu durata de un an, opţiunea HD va fi gratuită timp de 6 luni. În a doua jumătate a contractului, după încheierea perioadei de gratuitate, abonaţii vor plăti pentru această opţiune 15 RON pe lună în plus faţă de pachetul iniţial.
Pentru clienţii noi de servicii analog, oferta de internet sau telefonie gratuită va fi valabilă timp de trei luni, pentru contractele semnate în aceeaşi perioada de promoţie.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , ,