Seria Toshiba Satellite C650, perfectă pentru bugete mici

Scris de | 9 iunie, 2010
Seria Toshiba Satellite C650, perfectă pentru bugete mici

SCOP Computers, distribuitor Toshiba in Romania, anunta lansarea noii serii Satellite C650. Cu un display de 15.6 inch, noua serie reprezinta suportul ideal pentru cei care au nevoie de echipamente care sa indeplineasca cerintele zilnice de lucru, dar si sa se incadreze intr-un buget redus.
Toshiba Satellite C650 ofera un design modern, stilizat, cu suprafata texturata, neagra, rezistenta la amprente. Seria pune la dispozitia utilizatorului trei optiuni de procesor, din care acesta isi poate alege varianta potrivita: Intel Core i3, Intel Celeron Dual Core sau Intel Pentium Dual Core. Memoria RAM DDR3 de pana la 8 GB si hard disk-ul de pana la 500 GB, ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si desfasura activitatile zilnice in cele mai bune conditii: e-mail, navigare internet, aplicatii standard si multimedia.
Display-ul Toshiba TruBrite, cu aspect de vizualizare de 16:9, este ideal pentru vizionarea filmelor in format wide. Tastatura este ergonomica si extrem de comod de utilizat, iar controlul multi-touch si software-ul Toshiba LifeSpace faciliteaza organizarea activitatilor zilnice. Camera web integrata dispune de tehnologia Toshiba Face Recognition.
Seria Toshiba Satellite C650 este calificata ENERGY Star 5.0 si ofera aplicatia Eco Utility de economisire a energiei, benefica atat pentru dumneavoastra, cat si pentru protejarea mediului.

Etichete: , , , , , , , , , ,