Convorbiri COSMOTE în reţeaua Romtelecom, la tarife în reţea

Scris de | 30 iunie, 2010
Convorbiri COSMOTE în reţeaua Romtelecom, la tarife în reţea

Începând cu 28 iunie, clienţii COSMOTE România beneficiază de tarife în reţea pentru toate apelurile către reţeaua Romtelecom.

Cu aceasta nouă ofertă promoţională, clienţii COSMOTE România şi Romtelecom pot vorbi între ei chiar şi gratuit, folosind minutele incluse în pachet sau la tarife de reţea, după ce se consumă minutele incluse în abonament.

Aceasta este cea de-a doua etapă a iniţiativei comune a Romtelecom şi COSMOTE menită să le ofere beneficii clienţilor celor două companii. Prima fază de implementare a început pe 7 iunie, când cele două companii anunţau că de la această dată clienţii Romtelecom, persoane fizice şi companii, pot vorbi în reţeaua COSMOTE la tarifele din reţea.

În funcţie de planul tarifar ales, clienţii COSMOTE pot beneficia de apeluri la tarife foarte accesibile sau chiar gratuite către reţeaua Romtelecom, planurile tarifare cu pachete de până la mii de minute în reţea putând fi folosite şi pentru apelurile iniţiate către reţeaua Romtelecom – fără schimbări în contract sau costuri adiţionale. Noua ofertă se aplică doar pentru apelurile către numerele de telefonie fixă ale Romtelecom nu şi pentru SMS-uri, numere CDMA fixe sau mobile şi destinaţii VoIP. Promoţia va fi disponibilă până pe 20 august, cu posibilitatea de extindere.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , , ,