A 5-a generaţie de camere Benq cu ecran tactil

Scris de | 12 iulie, 2010
A 5-a generaţie de camere Benq cu ecran tactil

Noua cameră foto digitală T1260 HDR vine echipată cu un Touchscreen de 3.0”, G-senzor, 12 MP, lentile wide de 28mm, cu zoom optic 4x de tip panoramic, filmare 720p şi HDR.

BenQ lansează pe piaţa din România un model nou de cameră foto din seria Slim-Elegance: T1260 HDR (High Dynamic Range). Acest model este la a 5-a generaţie de camere foto digitale cu Touchscreen (ecran tactil), potrivit pentru o multitudine de ocazii.

BenQ T1260 se bazează pe un senzor de 12 megapixeli, lentile panoramice de 28 mm şi zoom optic 4x, având de asemenea posibilitatea de a filma HD. Pe lângă aceste facilităţi, aparatul foto digital include un LCD cu luminozitate mărită de 3.0” (7.62cm), o setare care alege automat între diferite modalităţi de fotografiere, o interfaţă „user friendly” şi tehnologia de sporire a calităţii imaginii, HDR.

Cameră foto digitală T1260 introduce o nouă manieră de vizualizare a fotografiilor, bazată pe gesturi de “atingere, rotire, alunecare”, datorită touchscreen-lui de 3.0 inchi.

Camera este disponibilă începand cu luna iulie în exclusivitate prin emag.ro la un preţ special de lansare de 399 Ron, inclusiv TVA, iar din luna august şi prin intermediul distribuitorilor BenQ: Asbis, Darer, IT Direct, RHS, Scop.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,