COSMOTE lansează un nou plan tarifar Connect 3G

Scris de | 20 iulie, 2010
COSMOTE lansează un nou plan tarifar Connect 3G

La trei luni după lansarea serviciilor Connect 3G, un nou plan tarifar este disponibil in magazinele COSMOTE România şi ale partenerilor săi, creat să răspundă şi mai bine nevoilor de comunicare ale utilizatorilor.

Aşadar, începând cu 15 iulie 2010, clienţii se pot abona la un nou plan tarifar numit Connect Now+, care oferă trafic inclus de 2GB la viteze de încărcare de până la 7.2 Mbps, pentru un abonament lunar de numai 6.71 euro (fără TVA).

Serviciile 3G de internet mobil în bandă largă oferite de COSMOTE România sunt disponibile prin intermediul pachetelor Connect 3G, cu cea mai bună ofertă din piaţă pentru internetul mobil şi conexiune la internet pentru laptop, permitând cel mai mare volum de transfer de date cu viteze de pâna la 21,6 Mbps la cel mai avantajos preţ (de exemplu, 5GB pentru 10 euro/lună, fără TVA).

Complementar cu lansarea serviciilor Connect 3G, în magazinele COSMOTE este disponibilă si soluţia de conexiune la internet pentru laptop prin tehnologia CDMA, Connect EVDO, care permite cea mai largă acoperire pentru internet de mare viteză de tehnologia CDMA/EVDO, cu viteze de până la 3,1 Mbps.

Serviciile Connect 3G sunt în prezent disponibile în aproximativ 3.300 de localităti din întreaga ţară. Reţeaua 3G oferă internet mobil cu viteze de până la 21,6 Mbps.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,