GOODDRIVE Exclusive – cercei sau butoni ?

Scris de | 26 iulie, 2010
GOODDRIVE Exclusive – cercei sau butoni ?

GOODDRIVE a lansat recent stick-urile Carbon şi Onyx, acoperite cu argint, în care a fost integrat şi rarul onix. Modelele pentru bărbaţi vin cu o pereche de butoni, iar cele pentru doamne cu o pereche de cercei eleganţi.

Producătorul polonez de memorii, Wilk Elektronik a lansat noua sa serie de memorii portabile în forma de bijuterii. GOODDRIVE Carbon şi GOODDRIVE Onyx aparţin seriei Exclusive, care se distinge prin designul unic bazat pe o combinaţie de argint şi pietre semi preţioase.

Onixul este recunoscut de secole ca o piatră care aduce noroc posesorului său. Nu e de mirare ca tocmai din aceasta piatră a fost făcut sigiliu personal al împăratilor Chinei, iar supuşilor săi le-a fost interzisa posesia lui sub ameninţarea pedepsei cu moartea.

Din fericire, în secolul XXI, oricine îşi poate permite acestă piatră rară, cu atât mai mult că GOODDRIVE Onyx este produs în Polonia.

Carcasa memoriei este acoperita cu argint pur, care subliniază natura lui sofisticată. Aceasta combinatie îl face ideal pentru rolul de colier, care dacă este necesar, poate fi folosit pentru a copia date.

GOODDRIVE Onyx si GOODDRIVE Carbon sunt în primul rând memorii portabile unde puteţi stoca de la 2 la 16GB de date.

În functie de capacitate ,se pot stoca pana la 15000 fotografii, 3000 de melodii, 1500 audiobook-uri , sau , de exemplu, 10000 documente în format Word.

Ca şi în cazul altor produse de memorie din seria Wilk Elektronik SA, seria Exclusive este acoperită de garanţia pe viata oferita de producător

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , ,