eMAG îşi asumă reducerile cauzate de eroarea tehnică

Scris de | 30 iulie, 2010
eMAG îşi asumă reducerile cauzate de eroarea tehnică

O probleme de interconectare între serverele eMAG a permis ca preţurile de vânzare pentru 463 de produse de pe site-ul eMAG.ro să fie serios afectate. Astfel, unii dintre cumpărători au putu achiziţiona pentru o scurtă perioadă unele produse la preţuri mult mai mici decât valoarea reală.

O primă estimare a diferenţelor de preţ cauzate de eroarea tehnică pe care eMAG le va onora se ridica la suma de aproximativ 132.000 Ron (de exemplu: 18 televizoare afişate cu preţ mediu 180 Ron faţă de 2700 Ron, 27 notebookuri afişate la un preţ mediu de 130 Ron faţă de 1800 Ron precum şi alte produse diverse însumând 248 comenzi primite între orele 2 şi 9:30).

„Din respect pentru clienţi, celor care au comandat produse la preţuri mai mici decât oferta normală le vom livra produsele exact la preţul respectiv iar celor care au comandat la preţuri mai mari le vom actualiza comenzile la preţul de lista corect. Livrările se vor face în limita stocului disponibil şi în ordinea primirii comenzilor, după procedura normală,” a declarat Radu Apostolescu, director de marketing eMAG.

Ca urmare a erorii tehnice, a fost necesară resincronizarea tuturor sistemelor, ceea ce a dus la indisponibilitatea de peste o oră a site-ului, cea mai mare perioadă de acest fel din ultimii doi ani.

Etichete: , ,