Orange lansează serviciul Internet PrePay

Scris de | 18 august, 2010
Orange lansează serviciul Internet PrePay

Orange anunţă lansarea Internet PrePay, un serviciu preplătit ce oferă o alternativă clienţilor care îşi doresc să fie conectaţi la internetul mobil de mare viteză, fără a încheia un contract. Internet PrePay este uşor de folosit şi uşor de reîncărcat, fără contract şi fără factură lunară.

Cartela Internet PrePay este gratuită, iar serviciul este disponibil la viteze de până la 14,4 Mbps pentru oricare din cele 4 opţiuni: cu 5, 10, 15 şi 20 de euro, ce includ trafic de 0,5 GB, 1,5 GB, 3 GB şi respectiv 5 GB, valabil între 15 şi 30 de zile. Clienţii au acces la internetul de mare viteză în ţară, dar şi în roaming prin activarea opţiunii Travel Data Plus cu 20 MB la 15 euro.

Ca şi în cazul serviciilor de voce Orange PrePay, Internet PrePay este foarte simplu de utilizat, prin introducerea cartelei într-un modem ce se conectează la laptop sau desktop. Orange oferă două modele de modemuri pentru conectarea Internet PrePay: modelul ZTE MF636DB ce permite o viteză de download de până la 7,2 Mbps la 36 euro (TVA inclus) şi modelul Option Icon 515M, cu viteză de download de până la 14,4 Mbps la 50 euro (TVA inclus). Clienţii care achiziţionează Internet PrePay pot pleca din magazin cu serviciul activ – procesul de activare a serviciului şi de configurare a laptopului şi a modemului se pot desfăşura în magazin în momentul achiziţiei. Internet PrePay este disponibil începând de mâine, 17 august.

Reîncărcarea cartelei SIM Internet PrePay poate fi facută la orice Orange shop şi Orange store, precum şi la un număr extins de magazine ale partenerilor Orange.

Pentru a-şi monitoriza consumul, clienţii pot trimite un SMS la 332 şi primesc informaţii privind traficul disponibil şi perioada de utilizare rămasă.

Serviciile 3G+ (14,4 Mbps) sunt disponibile în 119 oraşe, iar cele 3G în câteva mii de localităţi.

Etichete: , ,