Romtelecom a ales Avocent

Scris de | 18 august, 2010
Romtelecom a ales Avocent

Romtelecom a anunţat reducerea cu 20-30% a timpului de intervenţie în Centrul de date, odată cu utilizarea software-ului Avocent DSView 3 management.

Romtelecom a ales produsele companiei Avocent pentru a creste controlul asupra serverelor din cele trei centre de date detinute si pentru a extinde portofoliul de servicii de acces la distanta catre clientii sai.

In plus, datorita noilor solutii IT, Romtelecom a obtinut o reducere cu 20-30% a timpului de interventie in centrul de date datorita software-ului Avocent DSView 3 management. Solutia MergePoint Infrastructure Explorer Avocent permite acum realizarea managementului activelor, precum si monitorizarea si administrarea unor resurse eterogene.

“Am folosit produse Avocent pentru realizarea unui sistem de acces şi control de la distanţă al serverelor încă de la înfiinţarea centrului de date. Ulterior ne-am propus optimizarea acestui sistem pentru utilizare internă, dar şi ca oportunitate pentru extinderea ofertei comerciale cu un serviciu cu valoare adăugată mare pentru clienţii companiei”, afirmă Cătălin Dumitrescu, Cyber Host Data Center Manager.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,