Fidelitate la filmare, pentru mai mult timp

Scris de | 19 august, 2010
Fidelitate  la filmare, pentru mai mult timp

Canon adaugă seriei de camere video Full HD LEGRIA HF M un nou model,LEGRIA HF M32 cu memorie 64GB.

Canon extinde seria LEGRIA HF M prin lansarea noului model LEGRIA HF M32 – o cameră video compactă, uşor de utilizat, Full HD, dotată cu o capacitate de stocare extinsă, pe memorie flash. Destinată utilizatorilor care doresc imagini de calitate superioară, noul model HF M32 extinde seria LEGRIA HF M – oferind o memorie flash internă de 64GB şi suport pentru cardurile de memorie SDXC.

LEGRIA HF M32 deţine aceleaşi tehnologii de top marca Canon, similar celorlalte modele din seria LEGRIA HF M, printre care ecranul LCD bazat pe tehnologia Touch-screen ce oferă utilizatorului un control total asupra conţinutului. Perfectă pentru utilizatorul ce caută calitate video de excepţie, noua cameră video oferă capacitatea necesară pentru a filma până la 24 ore de film. De asemenea HF M32 este primul model LEGRIA ce suportă carduri de memorie SDXC, pentru un timp de înregistrare extins.

LEGRIA HF M32 dispune de un senzor Full HD CMOS de 3.3 MP, zoom optic 18x, lentile video Canon HD şi tehnologia de procesare DIGIC DV III. Tehnologia Advanced Face Detection identifică până la 35 de feţe într-un cadru, garantând focalizarea corectă a subiecţilor.

Pe lângă modulul Super Range Optical Image Stabilizer camera HF M32 oferă două moduri de stabilizare suplimentare, pentru situaţii “delicate”. Stabilizatorul optic de imagine reduce efectul nedorit ce apare la mişcarea involuntară a camerei, fiind util în special pentru filmările la unghi extins.

Pe lângă memoria flash integrată de 64GB, camera dispune de un slot pentru cardurile de memorie – compatibil cu standardele SDHC şi SDXC. Cu o capacitate maxima de 2TB, cardurile SDXC oferă o stocare ce extinde timpul de înregistrare a conţinutului video full HD cu câteva ore.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,