Soluţie 3D HD pentru acasă

Scris de | 19 august, 2010
Soluţie 3D HD pentru acasă

BenQ lansează pe piaţa din România W600+, un proiector cu luminozitate de 2600 lumeni, contrast de 4000:1 şi suport 3D HD, special gândit pentru zona de Home Entertainment.

Noul W600+ este la ora actuală, cea mai accesibilă soluţie 3D HD (720p), existentă pe piaţa din România.

Modelul W600+ este echipat cu tehnologia UNISHAPE, ce permite dispozitivului proiecţia de imagini mai strălucitoare, cu o profunzime mai mare a culorilor şi un contrast mai ridicat. Aceeaşi tehnologie permite proiectorului să compenseze posibilele pierderi de luminozitate prin modularea sincronizată a intensităţii luminoase sau a culorii şi astfel să ofere o imagine cu aproximativ 40% mai luminoasă şi mai intensă coloristic, în funcţie de setările de funcţionare ale modelului.

Cele două intrări HDMI pot găzdui simultan dispozitivele digitale preferate, cum ar fi player-ul Blu-ray şi consola de jocuri, trecerea de la vizionarea celui mai recent film la utlimul joc PS3 fiind mult mai uşoară.

Pe lângă aceste două intrări HDMI, BenQ W600+ are şi 3 intrări Component Video, 1 conector S-Video Mini Din 4 pin, o intrare Composite Video, RCA, Mini Jack Stereo, Mini USB etc. Acest echipament este compataibil cu formatele video NTSC, PAL, SECAM HDTV.

Noile proiectoare BenQ W600+ sunt disponibile în România din luna august prin intermediul distribuitorilor BenQ: Asbis, Darer, IT Direct, RHS, Scop, la un preţ de 3499 RON inclusiv TVA.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , ,