ETA2U obţine specializarea Cisco Advanced Wireless LAN în România

Scris de | 23 septembrie, 2010
ETA2U obţine specializarea Cisco Advanced Wireless LAN în România

ETA2U a anunţat obţinerea specializării Cisco Advanced Wireless LAN. Această specializare recunoaşte faptul că ETA2U şi-a finalizat perioada de pregătire şi poate începe programul de a comercializa, desfăşura şi oferi suport pentru soluţiile avansate de Wireless LAN de la Cisco.
“Având în vedere cererea crescândă de soluţii wireless, ETA2U continuă dezvoltarea specializărilor IT pe care le deţine, venind în întâmpinarea cerinţelor clienţilor săi care folosesc din ce în ce mai mult soluţiile wireless şi devenind singurul partener Cisco cu speciliazarea Advanced Wireless LAN în afara capitalei. Acum, clienţii ETA2U pot beneficia, prin noua specializare obtinuţă, de ingineri specializaţi în implementarea şi arhitectura soluţiilor wireless, cât şi în identificarea necesităţilor clienţilor pentru a propune soluţiile potrivite,” a declarat Stelian Câmpianu, Director Executiv, ETA2U.
Specializarea Cisco Advanced Wireless LAN este creată pentru a ajuta partenerii de tip channel ai companiei să furnizeze soluţiile wireless de care clienţii lor au nevoie pentru a-şi creşte productivitatea şi receptivitatea, să-şi extindă aplicaţiile dincolo de reţeaua pe cablu şi să depăşească obstacolele întâlnite în cazul comunicaţiilor tradiţionale prin cablu. Partenerii Cisco specializaţi Advanced Wireless LAN sunt capabili să construiască soluţii bazate pe întreaga suită de produse Cisco wireless de tip LAN, incluzând aici punctele de acces Cisco, soluţiile Cisco de Unified Wireless LAN Management, echipamentele de control Wireless LAN de la Cisco, soluţiile de tip Cisco wireless bridge, interfeţele de reţea wireless LAN de la Cisco şi suita de telefoane IP din seria Cisco Unified IP Phone 7900.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,