Compania LASTING System, premiată de către Polycom

Scris de | 29 septembrie, 2010
Compania LASTING System, premiată de către Polycom

Compania LASTING System a primit din partea Polycom distincţia pentru partenerul cu cea mai mare creştere a cifrei de afaceri în perioada 2009-2010. Premiul a fost acordat în cadrul întâlnirii anuale a partenerilor Polycom, din Europa de Est, Ţările Baltice şi Rusia, (B.E.E.R.), ce a avut loc în Budapesta în perioada 16-17 septembrie 2010.
B.E.E.R. Partner Conference este un eveniment Polycom anual, important pentru întreaga zonă a Europei de Est, a Ţărilor Baltice şi a Rusiei. “Pentru prima dată, am depăşit în mod oficial o sută de participanţi la Conferinţa BEER, ceea ce arată că pieţele din Europa de Est şi Rusia se maturizează atât ca dimensiune cât şi ca şi grad de implicare.” spune domnul Chris Prowse, Country Manager for BEER (Baltic Eastern Europe, Russia and CIS).
În cadrul acestui eveniment, LASTING System, Channel Development Distributor & Gold Certified Partner Polycom pentru România, Serbia şi Republica Moldova, a primit distincţia pentru partenerul cu cea mai mare creştere a cifrei de afaceri în perioada 2009-2010, o creştere de 177%.
„Dincolo de bucuria adusă de un astfel de premiu, el reprezintă pentru noi provocarea de a ne autodepăşi performanţele anterioare, şi de a aduce în continuare pe piaţă, soluţiile de afaceri în care credem, soluţiile Polycom.” spune domnul Octavian Vlad, Polycom BDM, LASTING System.

Etichete: ,