Garmin Edge 800, partenerul perfect pe bicicletă

Scris de | 11 octombrie, 2010
Garmin Edge 800, partenerul perfect pe bicicletă

Garmin a lansat dispozitivul touchscreen Edge 800 destinat biciliştilor care îşi doresc acurateţe şi simplitate când urmăresc statisticile sau propria localizare pentru curse sau recreere. Edge 800 combină cele mai populare trăsături ale cunoscutelor Edge 500 şi Edge 705, adăugând o interfaţă touchscreen intuitivă. Noile opţiuni de cartografiere precum Garmin BaseCamp şi BirdsEye™ Satellite Imagery îl recomandă pe Edge 800 ca partenerul perfect pentru antrenamente sau călătorii.
Conceput pe baza caracteristicilor predecesorului său, Edge 800 este mai mic ca Edge 705, dar dispune de un ecran tactil de 2,6 inch. Edge 800 împrumută elementele de design de la modelul Edge 500, iar ecranul color şi cartografierea adaptabilă fac explorarea mult mai eficientă. Ultima versiune a software-ului gratuit BaseCamp oferă utilizatorilor un instrument eficient pentru explorarea terenului şi pentru planificarea rutelor.
Sponsor al cicliştilor Pro Tour al Team Garmin-Transitions pentru al treilea an, Garmin a colaborat îndeaproape cu cei mai mari sportivi pentru dezvoltarea produselor Edge. Folosind informaţii direct de la sateliţii GPS, Edge 800 monitorizează cu acurateţe viteza, distanţa, timpul, poziţia GPS-ului, altitudinea şi consumul de calorii. Pentru accesarea mai multor date în timp real, Edge 800 se poate sincroniza wireless prin tehnologia ANT+™ cu alte dispozitive third-party dar şi cu sistemele Garmin de monitorizare a rimului cardiac şi senzorii de viteză şi cadenţă. Pentru date precise privind urcările şi coborârile, Edge 800 încorporează un altimetru barometric care să indice schimbările de altitudine.
Deoarece Edge 800 nu necesită calibrare, poate fi schimbat rapid între biciclete datorită unui dispozitiv de montare care se potriveste la fix pe ghidon.

Etichete: , ,