MWC 2022: Lenovo anunță noul Motorola Edge și update-uri pentru gamele de laptopuri

Scris de | 28 februarie, 2022
MWC 2022: Lenovo anunță noul Motorola Edge și update-uri pentru gamele de laptopuri

La MWC 2022, Lenovo a dezvăluit un portofoliu de produse și soluții noi. Primul ThinkPad care are la bază Snapdragon oferă o autonomie de mai multe zile, experiențe accelerate de AI și conectivitate 5G.

Lenovo a anunțat noul ThinkPad X13s dezvoltat în colaborare cu Qualcomm și Microsoft, fiind primul laptop din lume echipat cu platforma Snapdragon 8cx Gen 3, care rulează până la Windows 11 Pro. Designul subțire și ușor, fără ventilator, oferă experiențe silențioase, cu o autonomie mărită a bateriei, evaluată la 28 de ore, experiențe care au la bază tehnologia AI, opțiuni de conectivitate 5G îmbunătățite, inclusiv mmWave, și suport pentru aplicații prin programul Microsoft App Assure pentru productivitate, securitate și colaborar.

Laptopurile ThinkPad și monitorul mobil ThinkVision

Lenovo a anunțat cele mai recente completări ale portofoliilor sale ThinkPad și ThinkVision. Cel mai recent ThinkPad X1 Extreme Gen 5 este echipat cu până la cele mai recente procesoare Intel vPro cu procesoare Intel Core i9 H-series de a 12-a generație, care rulează Windows 11 Pro și este disponibil cu cele mai noi GPU NVIDIA GeForce RTX Laptop, cu până la 64GB de memorie DDR5 și cu două unități Solid-State Drive (SSD) opționale care suportă până la un volum de 8TB.

Lenovo introduce, de asemenea, mai multe actualizări în portofoliul seriei ThinkPad T pentru a răspunde nevoilor de productivitate și colaborare. Un nou ThinkPad T16, împreună cu ThinkPad T14s Gen 3 și T14 Gen 3 actualizate, dispun de ecrane cu raport de aspect 16:10 cu tehnologie de reducere a luminii albastre, cu opțiuni de camere FHD combinate cu sistemul de difuzoare Dolby Audio și Dolby Voice, și de o conectivitate mai stabilă datorită opțiunilor Wi-Fi 6E2 și WWAN3 îmbunătățite.

Creșterea timpului mediu petrecut în fața ecranelor adaugă presiune asupra unui spațiu de afișare deja supraîncărcat. Astfel că a fost lansat noul monitor mobil ThinkVision M14d USB-C mobil, care cântărește mai puțin de 600 de grame și oferă un afișaj de 14 inci cu un cadru îngust, cu raport de aspect de 16:10, cu o rezoluție ridicată (2240 x 1400) care suportă o gamă largă de culori 100% sRGB.

Lenovo introduce, de asemenea, un nou ThinkPad P16s împreună cu un ThinkPad P14s Gen 3 actualizat. Stațiile mobile de lucru de la Lenovo beneficiază de procesoare Intel Core și grafică profesională NVIDIA T550, ambele stații de lucru fiind certificate ISV.

Noul Motorola Edge

Cel mai nou Motorola Edge se alătură familiei premium. Acesta beneficiază de o platformă mobilă bună, un sistem de camere foto avansat și un ecran ceva mai ofertant. Astfel că Motorola a devenit primul producător de smartphone-uri care a lansat un dispozitiv cu Snapdragon 8 Gen 1 și aduce acest dispozitiv în mâinile unui număr și mai mare de consumatori.

Noul Edge oferă platforma mobilă Snapdragon 8 Gen 1, cea mai avansată platformă mobilă de la Qualcomm Technologies, care alimentează tehnologiile de ultimă generație 5G, AI, jocuri, cameră foto, Wi-Fi și Bluetooth.

Utilizatorii se pot bucura de suita completă de funcții Snapdragon Elite Gaming și pot valorifica puterea de reacție, scenele HDR și funcțiile la nivel de desktop. În comparație cu generația anterioară, noua platformă oferă cu 30% mai multă putere și cu 25% mai multă eficiență cu ajutorul GPU-ului Qualcomm Adreno.

Cu o cameră triplă de înaltă rezoluție, Motorola Edge 30 pro oferă fotografii mai clare și mai luminoase în condiții de lumină slabă, folosind focalizarea pe toți pixelii, videoclipuri HDR10+ cu peste un miliard de nuanțe de culoare, imagini ultra-wide de înaltă rezoluție și selfie-uri de înaltă rezoluție. Toate acestea cu performanța unui afișaj de 144 Hz, împreună cu claritatea Dolby Atmos. În plus, bateria de 4800 mAh cu încărcare rapidă 68W TurboPower se încarcă cu peste 50% în 15 minute și poate fi reîncărcată fără fir cu un TurboPower de 15W.

Etichete: , , , , ,