Tudor Bercan, noul Territory Manager al Polycom

Scris de | 11 octombrie, 2010
Tudor Bercan, noul Territory Manager al Polycom

Tudor Bercan a fost numit în poziţia de Territory Manager pentru Europa de Sud Est (SEE) în cadrul Polycom, liderul mondial în soluţii de comunicare unificate bazate pe standarde deschise, după ce a ocupat anterior funcţia de Channel Manager SEE.
Tudor Bercan s-a alăturat companiei Polycom în aprilie 2007, reuşind ca până în prezent să obţină o creştere anuală de 50% a vânzărilor companiei în regiunea Europei de Sud Est. Noua poziţie de Territory Manager aduce cu sine acoperirea întregului business Polycom pentru Europa de Sud Est şi o nouă strategie pentru această zonă, în comparaţie cu vechea funcţie de Channel Manager care presupunea managementul departamentului de vânzări.
„Gestionarea întregului business Polycom în Europa de Sud Est şi noile responsabilităţi pe care le implică această funcţie presupun şi noi obiective. Pe lângă menţinerea creşterii vânzărilor din aceşti trei ani, ne concentrăm acum pe consolidarea reţelei de distribuţie din această zonă, precum şi pe executarea strategiilor comune cu Microsoft şi alţi parteneri din Polycom Open Collaboration Network”, a explicat Tudor Bercan, Territory Manager SEE Polycom. „Acum îmi doresc să conduc echipa zonală pe calea succesului şi să consolidez poziţia Polycom pe piaţă, prin introducerea unor noi produse şi servicii inovatoare care să se potrivească întocmai nevoilor clienţilor noştri”.
Cu o experienţă de aproape 10 ani în domeniul industriei IT&C, Bercan a ocupat poziţia de Product Manager în cadrul Avitech timp de 5 ani, după care a lucrat ca şi consultant independent în tehnologiile AV.
Absolvent al Universităţii Româno-Americane din Bucureşti, Tudor Bercan a urmat numeroase cursuri de specializare în vânzări şi management în România şi străinătate.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: