Conversaţie plăcută

Scris de | 29 octombrie, 2010
Conversaţie plăcută

Philips lansează pe piaţa românească noul telefon fix fără fir Philips CD6501B/53. Boxele acestuia combină un difuzor de înaltă calitate, procesarea sofisticată a semnalului, o incintă acustică veritabilă şi handsfree Full Duplex, oferind o reproducere naturală a unei conversaţii. Ambii interlocutori pot vorbi şi pot fi auziţi simultan, ca într-o conversaţie faţă în faţă.

Noul telefon fix fără fir Philips CD6501B/53 oferă un sunet excelent şi un design elegant. Indiferent unde te afli, poţi avea o conversaţie telefonică fără zgomote, cu o intensitate şi o puritate a sunetului vocii incredibile. Datorită difuzorului de înaltă calitate, tehnologiei sofisticate şi camerei acustice reale, te bucuri de calitatea sunetului pur în orice conversaţie telefonică.

Ecranul color este mare, astfel că poţi citi cu uşurinţă de pe afişajul telefonului. Are o durată de 150 ore în standby şi un timp de convorbiri de până la 12 ore fără întreruperi. Pentru a spori confortul, ai la dispoziţie o agendă în care poţi memora 200 de înregistrări şi o capacitate de stocare de 50 de SMS-uri.
Ai disponibile până la 5 receptoare, pe care le poţi folosi simultan, iar dacă l-ai ratacit prin casă, este suficientă o sigură apăsare pe butonul de localizare sonoră aflat pe unitatea de bază.

Preţ telefon fix fără fir Philips CD6501B/53 este de 349,9 RON.

Etichete: , ,