O nouă ofertă RCS & RDS

Scris de | 1 noiembrie, 2010
O nouă ofertă RCS & RDS

Începând cu luna noiembrie a acestui an, RCS & RDS completează oferta sa de abonamente de telefonie care conţin convorbiri nelimitate în reţea şi au preţuri lunare foarte mici, de numai 2 euro (fără TVA), cu încă un abonament, Digi Tel Fix 2 Nelimitat.
Cu Digi Tel Fix 2 Nelimitat, abonaţii au posibilitatea să vorbească nelimitat din reţeaua fixă Digi Tel în 3 reţele fixe, a RCS & RDS, a Romtelecom şi a UPC şi în reţeaua mobilă Digi Mobil a RCS & RDS.

Abonamentul oferă posibilitatea de a vorbi nelimitat nu numai în reţelele fixă şi mobilă Digi, ci şi în alte reţele şi conţine suplimentar, cele mai mici tarife pentru convorbiri în restul reţelelor de telefonie. Tarifele pentru apeluri iniţiate din reţeaua Digi către alte reţele sunt chiar mai mici decât tarifele proprii ale acestor alte reţele:

-1 eurocent/minut (fără TVA) în restul reţelelor fixe naţionale
-de la 5 eurocenţi/minut (fără TVA) în restul reţelelor mobile naţionale şi pentru convorbiri internaţionale
-tarife preferenţiale pentru convorbiri către Digi Mobil Italia (3.23 eurocenţi/minut, fără TVA) şi Digi Mobil Spania (5 eurocenţi/minut, fără TVA)

Abonamentul completează seria de pachete de telefonie de tip 2 Nelimitat din oferta operatorului de telecomunicaţii, Digi Tel 2 Nelimitat, Digi Tel fix fără fir 2 Nelimitat şi Digi Mobil 2 Nelimitat. Acestea sunt pachete de telefonie fixă plus telefonie mobilă ce conţin convorbiri nelimitate în reţeaua fixă şi în cea mobilă ale RCS & RDS, toate cu tarife lunare de 2 euro (fără TVA). În cadrul acestor pachete deja existente în oferta operatorului, clientul beneficiază de o linie fixă şi de una mobilă plus aceleaşi condiţii de tarifare pentru ele: indiferent dacă sună de pe fix sau de pe mobil, apelurile iniţiate sunt tarifate la fel. Abonatul are, în afara convorbirilor cu tarif zero iniţiate oricând, fără niciun fel de limitare în reţeaua fixă şi mobilă Digi, inclusiv tarifele

minime pentru convobiri în restul reţelelor fixe şi mobile (1 eurocent pentru oricare alte reţele fixe în afară de Digi Tel, de la 5 eurocenţi pentru reţelele mobile naţionale şi pentru cele internaţionale, fixe şi mobile, tarife preferenţiale pentru Digi Mobil Italia şi Spania).

Cine doreşte să se aboneze la Digi Tel Fix 2 Nelimitat dar să poată vorbi şi de pe telefonul Digi Mobil fără să plătească în plus la abonament, poate combina Digi Tel Fix 2 Nelimitat cu abonamentul Digi Mobil Zero, de 0 lei lunar. Tarifele pentru convorbiri iniţiate de pe telefonul mobil vor fi:
-1 eurocent/minut (fără TVA) în reţelele Digi
-2 eurocenţi/minut (fără TVA) în reţelele fixe Romtelecom şi UPC
-4 eurocenţi/minut (fără TVA) în alte reţele fixe
de la 8 eurocenţi /minut (fără TVA) în alte reţele mobile naţionale şi pentru convorbiri internaţionale

Tarifele preferenţiale pentru Digi Mobil Italia şi Spania (3.23 respectiv 5 eurocenţi/minut, fără TVA) se menţin şi pentru Digi Mobil Zero.

Etichete: , , ,