Galaxy Tab trece la 10 inchi, dual core si Honeycomb

Scris de | 14 februarie, 2011
Galaxy Tab trece la 10 inchi, dual core si Honeycomb

Tablet-ul Samsung GALAXY Tab 10.1 este un alt highlight al acestei ediţii a Mobile World Congress, un model ce se înscrie în lupta pentru primele locuri pe acest segment de dispozitive.

Punctele forte ale lui Galaxy Tab 10.1 sunt puterea de procesare, asigurată de procesorul Dual Core la 1 GHz, bateria de 6860 mAh, ce promite o autonomie excelentă şi ecranul de 10.1 inchi cu rezoluţie de 1280×800, completat de două difuzoare cu funcţie surround sound.

Să nu uităm şi de faptul că tablet-ul vine cu mult aşteptatul sistem de operare Android 3.0 Honeycomb, creat de către cei de la Google special pentru dispozitivele de acest gen.

Tot pentru divertisment, Galaxy Tab 10.1 oferă două camere, una principală de 8 megapixeli cu autofocus, care filmează şi HD şi una secundară de 2 megapixeli pentru videocall.

Designul este deosebit, mai ales suprafaţa texturată de pe spatele tablet-ului, iar în portabilitatea este în grafic, tablet-ul având o greutate de doar 599 de grame şi o grosime de 10,9 mm.

Galaxy Tab 10.1 nu uită nimic nici atunci când vine vorba de conexiuni, Samsung incluzând ca standard şi un HSPA+ ultra rapid de 21Mbps, Bluetooth 2.1+EDR şi o antenă duală Wi-Fi.

Detaliile legate de pret nu sunt inca disponibile.

Etichete: , , , , , ,