ASUS prezintă conceptul Seamless Mobility – tablet-uri, smartphone-uri şi servicii cloud

Scris de | 16 februarie, 2011
ASUS prezintă conceptul Seamless Mobility – tablet-uri, smartphone-uri şi servicii cloud

ASUS prezintă anul acesta la Barcelona produsele și tehnologiile reunite sub conceptul Seamless Mobility. Vizitatorii expoziției pot experimenta produsele mobile ASUS printre care: Eee Pad MeMO, Eee Pad Transformer, Eee Pad Slider și smartphone-urile LBS, dar și să cunoască mai multe despre serviciile cloud.

“ASUS știe că utilizatorii au nevoi diferite iar cea mai bună cale de a le satisface cerințele este de-a le oferi libertatea de a alege. Angajamentul nostru de a inova în mod constant înseamnă că putem oferi experiențe din ce în ce mai bune unor oameni diferiți pentru o varietate de scenarii”, a declarat Jonney Shih, Președintele ASUS.

Seamless Mobility
Concepul ASUS Seamless Mobility se referă la accesul complet al utilizatorilor la datele lor într-un mod potrivit cerințelor particulare indiferent de locul în care aceștia se află. Acesta variază de la utilizarea telefonului inteligent pentru a trimite un email dimineața în drum spre serviciu, la operarea notebook-ului la birou, până la vizionarea filmelor pe o tabletă Eee Pad acasă după o zi de lucru.

Comentând angajamentul companiei pentru cloud, Benson Lin, Vice-Președinte & Manager General al diviziei ASUS Personal Mobile Devices declară: “Oferim cu convingere produse care satisfac cerințele de mobilitate ale clienților și vom continua lansarea unor produse mobile extraordinare în cea de-a doua parte a anului”. Cu o gamă largă de produse și servicii bazate pe cloud, ASUS își propune să facă viața mai interesantă, mai distractivă și cu siguranță, mai bună.

Dispozitive cloud pentru orice cerinţă
ASUS a creat o gamă întreagă de echipamente cu interfețe intuitive care se conectează direct în cloud. Aceasta include notebook-uri, netbook-uri Eee PC, telefoane inteligente și o nouă serie de tablete prezentate la CES 2011. Noua familie de tablete ASUS reprezintă alegerea perfectă în diferite scenarii de utilizare mobilă. Eee Pad Slider, Eee Pad Transformer, Eee Pad MeMO și Eee Slate EP121 au ecrane de diferite dimensiuni și oferă posibilitatea alegerii între sistemele de operare Google Android și Windows 7 Home Premium pentru mai multă productivitate și mobilitate.

Tabletele Eee Pad și Eee Slate oferă o experiență multimedia completă prin redarea clipurilor HD, prin opțiunile de conectivitate în bandă largă și compatibilitatea sporită cu standardele media, precum Adobe Flash. Ecranele capacitive, sensibile la atingere, sunt standard pentru întreaga gamă, ca și suportul HDMI și introducerea tactilă a datelor.

Telefoane inteligente cu servicii bazate pe locaţie
Concepul ASUS Seamless Mobility se extinde și la dispozitivele de buzunar, la MWC fiind expuse, de asemenea, câteva telefoane inteligente. Motorizate de Google Android, modelele includ servicii legate de locație, care ajută utilizatorii să interacționeze cu întreaga lume printr-o interfață intuitivă atunci când se deplasează.

Stocare cloud pentru fiecare dispozitiv
ASUS prezintă la MWC 2011 gama de servicii cloud, care includ ASUS Webstorage, ce oferă backup automat pentru date, acces facil la datele personale din orice locație și partajarea de fișiere. Webstorage conferă portabilitate și flexibilitate datelor utilizatorului eliberându-l pe acesta de constrângerile fizice ale hard disk-ului, dar oferindu-i în același timp măsuri robuste pentru confidențialitate și securitate.

ASUS Webstorage oferă spații generoase de stocare online, care pot fi accesate de pe orice dispozitiv conectabil la internet – smartphone, notebook, netbook, tablete, precum cele din gama ASUS Eee Pad, sau calculatorul desktop.
Divertismentul este de asemenea, în centrul servicilor ASUS bazate pe cloud, indiferent că e vorba de portalul @VIBE cu portofoliul său imens de conținut educațional și multimedia sau de serviciul pentru muzică online MEar.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,