Camere de buzunar, rezistente la apă, şocuri şi praf, de la Panasonic

Dacă ai nevoie de o cameră video compactă, care să reziste chiar şi celor mai dificile condiţii de mediu, noile modele de la Panasonic, TA20 şi WA10 arată promiţător.
Noua cameră video de buzunar HM-TA20 este proiectată să reziste la scufundări în apă, la şocuri şi la praf. Pentru momentele în care utilizatorii vor să înregistreze imagini în condiţii de luminozitate scăzută, modul Night View permite surprinderea unor cadre clare. Camera Full-HD rezistă la scufundări de până la 3 metri, căderi de la 1,5-metri, precum şi la praf.
Cel de-al doilea model, HX-WA10, este rezistent la apă şi permite fotografierea sau înregistrarea video, fără a fi nevoie de trecerea de la un mod la altul.
WA10 este proiectată special pentru a filma în exterior, chiar şi pe o vreme ploioasă. Camera capturează imagini uimitoare, în detaliu, la rezoluţie Full-HD, 1920 x 1080, şi în condiţii cu lumină slabă datorită tehnologiei Backside Illumination (BSI). Astfel, utilizatorii se pot bucura de înregistrări Full HD într-o varietate de situaţii.
Rezistenta camera WA10 poate fi folosită până la o adâncime de 3 metri sub apă şi pentru o durată de cel mult 60 minute.
În afară de modelele prezentate, Panasonic a mai lansat camerele HX-DC10, HX-DC1 şi TA2 HD.