Orange îmbogăţeşte oferta de telefoane din februarie – LG Optimus Black e pe lista

Scris de | 21 februarie, 2011
Orange îmbogăţeşte oferta de telefoane din februarie – LG Optimus Black e pe lista

Din luna februarie, Orange aduce noi smartphone-uri la preturi speciale:  LG Optimus Black, BlackBerry Bold 9780, Motorola Defy, Samsung Omnia 7, LG Optimus Me şi Sony Ericsson Cedar. Pe langa ofertele ce vor fi lansate pentru smartphone-uri, Orange completeaza lista cu telefoane simple si practice, cu functii de baza performante, la tarife accesibile: Nokia C1-01, Nokia C2-02 şi Samsung E1170.

Motorola Defy este disponibil la un tarif începând de la 79 de euro, preţ valabil cu un abonament nou Panteră de minimum 20,84 de euro pe 2 ani şi cu opţiunea My Smartphone de 9,37 de euro sau My Smartphone Plus de 15 euro. Tariful de început pentru Samsung Omnia 7 este de 399 de euro împreună cu orice abonament nou de minimum 12,5 de euro contractat pe 2 ani[1]. Clienţii pot achiziţiona împreună cu orice abonament de minimum 12,5 de euro pe 2 ani şi oricare dintre telefoanele LG Optimus Me (119 de euro), Sony Ericsson Cedar (45 de euro), Nokia C2-02 (49 de euro), Nokia C1-01 (9 de euro) sau Samsung E1170 (1 de euro).

blackberry bold 9780,blackberry bold, rim bold În februarie, Orange lansează şi BlackBerry® Bold™ 9780, primul din seria Bold cu sistemul de operare OS 6. Browserul este mult mai performant şi asigură o navigare mai rapidă decât în cazul modelelor precedente. În plus, din 14 februarie toţi clienţii Orange care au un telefon BlackBerry au şi acces la AppWorld, magazinul de aplicaţii BlackBerry.

lg optimus black, oferta orange februarieSurpriza lunii martie este LG Optimus Black. Smartphone-ul dispune de Nova Display, tehnologie ce redă un ecran luminos şi uşor de citit şi economiseste până la 50% mai multă energie decât ecranele LCD.  LG Optimus Black are sistem de operare Android 2.2 şi aplicaţii de socializare preinstalate: Facebook, Twitter, Myspace. Mai mult decât atât, este primul telefon mobil cu o cameră frontală de 2 megapixeli.

Noile telefoane sunt disponibile în magazinul online www.orange.ro sau în orice magazin Orange.

Etichete: , , , , , , , , , ,