Terminale Android în portofoliul Vodafone – Samsung Nexus S, Galaxy S 2 şi LG Optimus 3D

Scris de | 22 februarie, 2011
Terminale Android în portofoliul Vodafone – Samsung Nexus S, Galaxy S 2 şi LG Optimus 3D

Vodafone va introduce pe piaţa locală, în perioada imediat următoare, o serie nouă de smartphone-uri şi tablete cu sistemul de operare Android, lansate recent la ediţia din 2011 a Barcelona Mobile World Congress.
Samsung Nexus S îmbină tehnologia de ultimă oră cu experienţa excelentă de acces la internet oferită de platforma Google. Printre specificaţiile tehnice ale acestui smartphone de top se numără: display de 4.3inchi, cameră de 5 MP şi 16 GB memorie internă. Toate acestea sunt puse în valoare de ultima versiune a sistemului de operare Android – Gingerbread (2.3).
Samsung Tab 10.1, una dintre cele mai performante tablete existente la ora actuală, va fi oferită de Vodafone România în premieră pentru piaţa locală. Samsung Galaxy 10.1 vine în completarea portofoliului de tablete Vodafone, cu un display generos de 10 inchi, procesor Dual Core Tegra 2 de 1 Ghz şi o cameră de 8 MP şi una secundara, de 2 MP.
Samsung Galaxy S II, este în momentul de faţă cel mai subţire terminal smartphone, cu o grosime de numai 8.3 mm. Telefonul înglobează primul display SuperAMOLED Plus şi are o cameră de 8MP, ce permite inregistrare video Full HD (1080p) şi un procesor Dual Core de 1 GHz.
LG Optimus 2X se remarcă printr-o putere superioară, datorită procesorului nVidia Tegra 2, la o viteză de 1 Ghz. Telefonul beneficiează de o cameră de 8MP, ce permite înregistrarea în format Full HD şi redarea continutului pe televizor, prin intermediului portului HDMI.
LG Optimus 3D este primul terminal care oferă atât posibilitatea înregistrărilor 3D cât şi vizualizarea de conţinut 3D, pe un display generos de 4.3 inchi, fără a folosi ochelari speciali. Pentru inregistrarea 3D, terminalul foloseşte două camere de 5MP.
Sony Ericsson Xperia Arc, unul dintre cele mai elegante terminale din viitorul portofoliu Vodafone, se bazează pe ultimele tehnologii patentate de către Sony pentru clienţii ce vor să beneficieze de cele mai bune experienţe video. Astfel, telefonul dispune de un ecran Reality cu tehnologia Sony Mobile Bravia Engine şi o cameră foto de 8 Mp cu înregistrare HD, precum şi de tehnologia Exmor for Mobile – toate disponibile şi pe televizor, prin conectorul HDMI.
HTC Desire S este unul dintre cele mai aşteptate terminale ale momentului, având în vedere succesul predecesorului model, HTC Desire. Noul telefon se remarcă printr-un design elegant, fiind construit dintr-o bucată compactă de aluminiu. Terminalul este echipat cu un procesor Snapdragon, de 1 Ghz, ce asigură o viteză de operare excelentă alături de ultima versiune a sistemului de operare Android, Gingerbread.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , , , ,