Trei tablet-uri Acer: 7 şi 10.1 inchi, Android 3.0 şi Windows 7

Scris de | 22 februarie, 2011
Trei tablet-uri Acer: 7 şi 10.1 inchi, Android 3.0 şi Windows 7

Acer a decis că este momentul să lanseze nu unul, ci trei tablet-uri din gama Iconia, fiecare dintre ele adresându-se unui segment diferit de piaţă.

Primul este modelul Iconia Tab A100, care mizează pe mobilitate, integrând un display de 7 inchi într-o carcasă elegantă. Tab A100 are putere din plin graţie procesorului  Tegra 250 Dual cortex A9 la 1GHz, putere ce îi permite să ruleze conţinut multimedia HD precum şi cele mai solicitante jocuri. Sistemul de operare este Android 3.0 Honeycomb, cu suport Flash 10.1. Mai putem aminti cele două camere, una de 5MP şi una de 2MP.

Acer Iconia Tab A500 ţinteşte segmentul pasionaţilor de filme, oferind un display mai mare, de 10.1 inchi. În interior regăsim acelaşi procesor Tegra, iar sistemul de operare utilizat este tot Android 3.0. Apare totuşi un port HDMI ce permite conexiunea la un HDTV.

Acer Iconia Tab W500 schimbă puţin datele problemei, ţintind spre publicul business. Ecranul are tot 10.1 inchi, însă tablet-ul poate fi plasat într-un dock cu tastatură pentru a uşura lucrul cu documente. Docking station-ul oferă o ergonomie bună şi o conectivitate extinsă, acesta dispunând de un port Ethernet pentru conectarea la Internet şi de un port USB pentru conectarea la diferite dispozitive externe.

Acer ICONIA TAB foloseşte Windows 7 ca sistem de operare şi este echipat cu procesor AMD C+50 şi placă video AMD Radeon HD6250. Echipamentul este dotat cu modul Wi-Fi, modul 3G (pe anumite modele) sau Bluetooth 3.0 şi două webcam-uri de 1,3MP Acer Crystal Eye.

Cele trei tablet-uri Acer vor fi disponibile din luna aprilie.

Etichete: , , , , ,