Cel mai subţire Blu-ray player, semnat Samsung, în România

Scris de | 25 februarie, 2011
Cel mai subţire Blu-ray player, semnat Samsung, în România

Cel mai subţire Blu-Ray player din lume, carismaticul Samsung BD-D7500 va fi disponibil in Romania incepand cu luna aprilie. Printre caracteristicile inovatoare ale playerului se regăsesc conversia 2D-to-3D a imaginilor, filmelor şi a streamingului video sau procesorul dotat cu algoritmi inovatori de îmbunătăţire a calităţii imaginii video şi variante de codecuri high-definition. Tehonologia pe care este bazat procesorul poate, de asemenea, să convertească în HD conţinutul (inclusiv streaming-ul), astfel încât utilizatorii să beneficieze de imagini remarcabile cu ajutorul televizoarelor HD.
Samsung BD-D7500 are o înălţime de numai 2,28 cm fără a face compromisuri în ceea ce priveşte calitatea imaginii. Modelul economiseşte spaţiu, putând fi montat vertical pe un perete. şi completează perfect design-ul televizoarelor Samsung.
BD-D7500 este uşor de conectat la alte dispozitive fără a avea nevoie de o multitudine de cabluri. Playerul certificat DLNA prezintă metode revoluţionare de conectare, inclusiv opţiunea One Foot Connection, prin care BD-D7500 poate accesa şi controla dispozitivele la care este legat.

Etichete: , , , , ,