Primul laptop ultra-portabil de 12.5 inch din lume – Lenovo IdeaPad U260

Scris de | 25 februarie, 2011
Primul laptop ultra-portabil de 12.5 inch din lume – Lenovo IdeaPad U260

Realizat pentru adeptii unui stil sofisticat, U260 subliniaza detaliile premium si este inspirat de silueta unui jurnal din piele. Laptopul U260 emana eleganta prin forma sa si carcasa special conceputa dintr-o folie de magneziu-aluminiu, ceea ce il face mai puternic, mai subtire si mai usor. Carcasa exterioara este realizata prin intermediul ultimei tehnologii de turnare prin injectie.

Spatiul negru cu model de piele dedicat palmelor este moale la atingere, asigura confort si sprijin pentru utilizator, oferind in acelasi timp o infatisare de lux. Cadrul din otel inoxidabil din jurul tastaturii se completeaza perfect cu textura de piele a exteriorului. Touchpad-ul din sticla ofera rezistenta potrivita pentru functia multi-touch, precum cautarea fotografiilor cu zoom si navigarea pe internet. Laptopul U260 este disponibil in culorile maro mocha sau portocaliu clementina.

“U260 evidentiaza atentia extrema a echipei noastre prin fiecare aspect al designului, de la mecanic la interactiunea umana cu nuante, materiale si finisaje”, a declarat Yingjia Yao, vice-presendintele Centrului de Design si Inovatie, Lenovo. “Filosofia noastra se bazeaza pe simplicitatea si unicitatea designului produselor, iar IdeaPad U260 raspunde acestor cerinte printr-o selectie a materialelor de calitate si ergonomie avansata”.

Confort maxim, performanța maxima
IdeaPad U260 este alegerea perfecta pentru cei care adora calatoriile sau pentru cei care isi doresc un laptop clasic in afara biroului, cantarind mai puțin de 2 kg si masurand mai putin de 2 cm grosime. Designul laptopului U260 are curbe elegante, proportii si balamale mecanice pentru maximum de confort, astfel poate fi deschis foarte usor doar cu o mana. Utilizatorul se bucura de un design unic, primul laptop de 12.5 inch cu un procesor Intel® Core™ i7 impresioneaza prin performanta si viata lunga a bateriei. IdeaPad U260 poate fi configurat pana la 320GB hard disk sau 128 GB memorie SSD asigurand destul spatiu pentru muzica, fotografii si filme. Datorita memoriei DDR3 de 4GB, consumatorii se bucura de o experiența multimedia extraordinara atunci cand navigheaza pe mai multe pagini de internet si folosesc aplicatii.

“IdeaPad U260 este un laptop de lux pentru cei care au gusturile definite in materie de calitate superioara și eleganța impletite cu libertatea de miscare” a spus Aurel Netin, Lenovo Country Manager Romania și Moldova. “Acesta completeaza portofoliu Idea, evidentiaza ofertele de calculatoare care promit distractie si stil pentru consumatori, fiind nu doar sofisticate dar au si caracteristici inovatoare. Laptopul U260 se potriveste in tabloul stilului nostru de viata fara a sacrifica excelenta pentru stil.”

Specificatii si caracteristici:
• Procesor Intel® Core™ i7
• Pana la 320GB spatiu de stocare si pana la 128GB memorie SSD flash
• Memorie DDR3 pana 4GB
• Microsoft Windows® 7 Home Basic sau Premium
• Intel® Advanced Cooling Technology
• Ambient Light Sensors
• Lenovo Active Protection System™
• Difuzoare surround Dolby® Advanced Audio™
• HDMI
• Lenovo Enhanced Experience for Windows 7
• Camera Web integrata
• Greutate: incepand de la 1,38 kg
• Dimensiuni: 318x18x204,5 mm (WxHxD)

Pret si disponibilitate
Laptopul Lenovo IdeaPad U260 va fi disponibil in țara incepand din februarie 2011 la partenerii autorizați Lenovo, incepand de la 3999 RON.

Etichete: , , , ,