S-a lansat prima carte românească scrisă pe Facebook

Scris de | 28 februarie, 2011
S-a lansat prima carte românească scrisă pe Facebook

Okazii.ro, cel mai mare site de comerț online din România, a lansat joi, 24 februarie 2011, prima carte scrisă pe Facebook în România. Cartea este cel mai mare ghid de agățat scris vreodată și are 1221 de autori, toți fiind prieteni Okazii în rețeaua de socializare Facebook.

Lansarea cărții „Dragostea durează 8 secunde (cât să spui cel mai tare text de agățat)” a avut loc într-o atmosferă relaxată, la Embassy Hanul cu Tei din strada Lipscani nr. 63-65,  unde reprezentanții Okazii.ro și invitații lor, psihologul Mirela Zivari și dr. Cristian Andrei, au discutat despre dragoste și începutul unei relații în epoca rețelelor sociale. La eveniment au participat jurnaliști, bloggeri, invitați speciali și membri ai echipei Okazii, precum și câțiva din cei 1221 de autori ai cărții. Cel mai norocos dintre aceștia – desemnat, prin tragere la sorți, câștigător al unei excursii romantice la Paris – și-a primit premiul chiar aseară, în aplauzele publicului.

Cartea a fost tipărită în 2000 de exemplare, iar publicul larg o poate descărca gratuit de pe site-ul Okazii.ro, accesând urmatorul link: http://www2.okazii.ro/anunturi/2011/02/25/ia-%C8%9Bi-acum-gratuit-prima-carte-romaneasca-scrisa-pe-facebook/

În numai 10 zile, la începutul lunii februarie a.c., 1221 de prieteni Okazii au scris tot atâtea replici de agățat în cartea-concurs de pe Facebook. Rezultatul? „Dragostea durează 8 secunde (cât să spui cel mai tare text de agățat)”, un volum ilustrat de caricaturistul român Fabri Ioan Dorin, ce păstrează nota amuzantă și spiritul ludic prezente în paginile Facebook.

Etichete: , , ,