Sony va transmite finalele de la Wimbledon in 3D

Scris de | 8 martie, 2011
Sony va transmite finalele de la Wimbledon in 3D

Premieră în lumea sportivă, finalele Wimbledon, campionatul mondial de tenis numărul 1, sunt filmate anul acesta în 3D şi transmise în direct în dimensiune 3D HD, în cinematografe 3D din întreaga lume. Transmisia în direct a producţiei 3D, în parteneriat cu BBC, postul ce difuzează campionatul Wimbledon, va fi de asemenea disponibilă pentru posturile de televiziune internaţionale interesate de achiziţie.

Sony şi The All England Lawn Tennis Club anunţă astăzi parteneriatul pentru transmisia Wimbledon în 3D, pentru toate cinematografele cu echipament compatibil, oferind oportunitatea perfectă pentru ca fanii să experimenteze Campionatul lor preferat într-un mediu cu totul nou, resimţind atmosfera deosebită a faimosului eveniment.

Sony va produce transmisiunile semifinalelor şi finalei masculine, precum şi finala feminină, în 3D HD, din poziţia de furnizor principal al Campionatului Wimbledon. Pentru difuzarea transmisiunii 3D a competiţiei de tenis în lanţuri cinematografice din întreaga lume, Sony colaborează cu SuperVision Media, partenerii de distribuţie ai companiei, pentru cinematografe.

Producţia 3D va fi, de asemenea, oferită canalelor interesate de difuzarea finalelor Wimbledon 3D. Cele două părţi caută să dezvolte şi alte posibilităţi prin care să difuzeze acest sport în dimensiunea 3D, pentru ca o audienţă şi mai mare să se poată bucura de frumuseţea tenisului.

Ian Ritchie, Chief Executive al The All England Lawn Tennis Club, spune: “Wimbledon este recunoscut pentru tradiţia şi patrimoniul ce îi stau în spate. În acelaşi timp, căutăm permanent noi metode de a îmbunătăţi felul în care ne prezentăm, prin împletirea tradiţiei cu inovaţia. Suntem încântaţi că parteneriatul 3D cu Sony nu doar că ne va garanta că suntem într-o eră foarte avansată a transmisiunilor sportive în direct, dar şi că vom reuşi să transmitem o experienţă nouă audienţei noastre, în special celor tineri.”

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,