GENESYS ofera gama de module optice Finisar

Scris de | 22 martie, 2011
GENESYS ofera gama de module optice Finisar

genesys distributieIncepand din luna martie 2011, GENESYS DISTRIBUTIE a integrat in oferta sa de solutii de retelistica portofoliul de module optice Finisar. Finisar ofera o gama extinsa de produse de calitate si fiabile, recunoscute la nivel mondial.

Includerea gamei de module optice Finisar in portofoliul GENESYS DISTRIBUTIE reprezinta o oportunitate de a oferi partenerilor nostri produse performante si fiabile, la un pret avantajos. Produsele Finisar sunt pe deplin conforme cu standardele Ethernet, Fibre Channel si SONET/SDH si PON si functioneaza la rate de pana la 100 Gbps si pe distante de pana la 200 km. Aceste module ofera performante remarcabile chiar si atunci cand opereaza in game extinse de tensiune si de temperatura, minimizand in acelasi timp variatiile de jitter, interferentele electromagnetice (EMI) si puterea disipata.

Gama de produse Finisar disponibila prin GENESYS DISTRIBUTIE cuprinde module SFP, SFP+, CFP, SFF, GBIC, PON, XFP, XPAK, X2, XENPAK, 300-PIN. Modulele optice sunt compatibile cu echipamentele Allied Telesis, Cisco, Netgear, Transition Networks, dar si cu ale altor producatori consacrati.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,