L.A. Noire lansat în SUA, primește review-uri excelente

Scris de | 17 mai, 2011
L.A. Noire lansat în SUA, primește review-uri excelente

LA Noire, mult așteptatul joc Rockstar care te pune în pielea unui detectiv din Orașul Îngerilor, într-o lume în plină schimbare, proaspăt scăpată de sub jugul războiului, a fost lansat azi oficial în SUA.

Jocul folosește o tehnologie revoluționară denumită MotionScan care le-a permis dezvoltatorilor să creeze personaje extrem de credibile, bazate pe gesuturile unor actori reali, a mimica insuflă viață în modelele animate.
Tot în ziua lansării câteva dintre cele mai importante site-uri de gaming au postat review-uri ale variantei de PS3 a lui LA Noire.

Veștile sunt cât se poate de bune. Cei de la Gamespot i-au oferit nota 9, lăudând modul în care L.A. Noire reușește să te transpună în atmosfera anilor 40 din America, povestea solidă, cazurile extrem de interesante pe care le vei investiga și grafica excelentă. Unele mici neajunsuri țin de anumite restricții în gameplay care par artificiale.
Cei de la IGN i-au oferit la rândul lor un 8.5, notând faptul că spre deosebire de seria GTA sau de Red Dead Redemption, unde cursele nebune și schimburile de focuri îți ridicau instant adrenalina, LA Noire pune mai mult accent pe elementele mai subtile, pe poveștile personajelor, pe rezolvarea cazurilor și pe conceptul de justiție.

Asta nu înseamnă că nu vei avea ocazia să îți încingi cauciucurile și țeava armei pe străzile din Los Angeles.
L.A. Noire va fi lansat și în Europa pe 20 mai.

Etichete: , , , , , ,