Germanos G-ticket: Bilete la marile spectacole, de 3 ani

Scris de | 31 mai, 2011
Germanos G-ticket: Bilete la marile spectacole, de 3 ani

Serviciul de bilete  G-ticket al celor de la Germanos Telecom România a împlinit de curând trei ani şi peste 100.000 de bilete vândute.

Prin biletele la marile spectacole pe care le-a oferit în cele aproximativ 250 de magazine din toată ţara, Germanos a facilitat accesul la evenimente locuitorilor din peste 100 de oraşe, de la reşedinţe de judeţ până la oraşe de  50.000 de locuitori.

În cei trei ani, din mai 2008, serviciul G-ticket, lansat în parteneriat cu Eventim, a permis achiziţionarea unui număr de peste 100.000 de bilete la concerte şi evenimente culturale sau sportive din România.

„Concerte ale AC\DC, Aerosmith, Guns’s N Roses, Ozzy Osbourne sau Ştefan Bănică, au electrizat publicul din România în aceşti trei ani şi ne bucurăm că am putut astfel aduce fanii mai aproape de idolii lor. Lansarea G-Ticket a contribuit totodată semnificativ la creşterea traficului în magazinele Germanos, ceea ce a sporit vânzările produselor din cadrul magazinelor: telefoane, accesorii, alte electronice”, a declarat Alexandru Munteanu, Sales Operations Senior Manager, Germanos Telecom România.

Etichete: , , , , ,