D-Link participă la Ziua Mondială IPv6

Scris de | 8 iunie, 2011
D-Link participă la Ziua Mondială IPv6

D-Link anunţă participarea la Ziua Mondială IPv6, un eveniment global menit să crească gradul de conştientizare a tranziţiei iminente de la IPv4 la IPv6.
Ziua Mondială IPv6 va avea loc mâine 8 iunie 2011 şi este sponsorizată de Internet Society (ISOC) pentru a evalua nivelul de pregătire globală pentru migrarea la IPv6, care este o versiune actualizată a sistemului de protocol ce guvernează Internetul.
În 8 iunie, cu ocazia Zilei Mondiale IPv6, companii importante şi furnizori de servicii Internet vor activa Ipv6 pe site-urile proprii pentru a testa vreme de 24h abilităţile reţelelor pentru a face faţă traficului Ipv6. Obiectivul acestei manifestări este acela de a încuraja companiile interesate de Internet să întreprindă acţiunile necesare pentru a asigura o migrare de succes către IPv6.
Kevin Wen, Preşedinte D-Link Europe, explică: “Cu produse IPv6 Ready concepute şi realizate încă din 2006, noi dorim să garantăm că atât clienţii cât şi companiile sunt pregătiţi pentru această migrare. D-Link doreşte ca toţi clienţii săi să participe la această Zi Mondială a IPv6. Suntem unul dintre primii producători ce am integrat capabilităţi IPv6 în echipamentele noastre de reţea, şi în cele pentru acasă dar şi în switch-urile cu management pentru categoria enterprise, ceea ce înseamnă că atât utilizatorii casnici cât şi companiile pot avea încredere că tehnologia lor respectă standardele în domeniu privind trecerea la IPv6, şi că vor funcţiona oricând furnizorul lor de servicii Internet va migra către IPv6.”
Bogdan Mihalcea, Country Manager D-Link România, subliniază că „Extinderea plajei de adrese IPv4 a contribuit la conştientizarea necesităţii adoptării IPv6. Tot mai mulţi jucători de pe piaţă trebuie să îşi conjuge eforturile pentru a adopta mai repede noul protocol, iar utilizatorii casnici şi firmele ar trebui să îşi pregătească reţelele pentru interoperabilitatea cu IPv6.” În continuare, Mihalcea afirmă că “Acţionând împreună, furnizori de servicii Internet, operatori de site-uri web, producători de sisteme de operare şi vendori de echipamente, vom putea să identificăm şi să semnalăm eventuale probleme, de orice natură. Dacă se vor constata probleme de scalabilitate, producătorii şi furnizorii de servicii Internet vor avea date pe care le vor putea aborda împreună, în scopul soluţionării.“

Etichete: , , ,