Mio introduce o noua gama de GPS-uri in Romania

Scris de | 15 iunie, 2011
Mio introduce o noua gama de GPS-uri in Romania

Mio Technology lansează pe piaţa locală o nouă gamă de dispozitive GPS, bazate pe un software-ul Spirit optimizat, funcţii suplimentare pentru îmbunătăţirea experienţei de navigare, dar şi update gratuit al hărţilor pentru întreg teriMio Technology lantoriul Europei, pentru doi ani. Odată cu lansarea noii game de echipamente GPS, Mio va oferi utilizatorilor şi posibilitatea de a utiliza hărţi închiriate pentru o perioadă de trei zile, şapte zile sau o lună.

Noua gamă de echipamente GPS include modulul avansat SmartRoutes, căutare Google integrată şi diverse funcţii multimedia. Noul design al software-ului Spirit include previzualizarea a 4 rute diferite pe ecran: cea mai rapidă, cea mai scurtă, cea mai simplă şi cea mai economică, dintre care utilizatorul o poate alege pe cea potrivită momentului respectiv.

O altă noutate cu care noua gamă de echipamente se individualizează faţă de competiţie este update-ul gratuit pentru o perioadă de doi ani pentru întreaga Europă. O altă noutate pe care Mio o aduce anul acesta este posibilitatea de închiriere a hărţilor doar pe durata folosirii acestora, la preţuri mult mai avantajoase decât în cazul cumpărării acestora.

Utilizatorii care se vor orienta către modelele Mio S485, S487 şi S670, S685 şi S687 vor avea la dispoziţie şi informaţii TMC, pentru ţările care au funcţional acest serviciu, iar cei care vor opta pentru vârfurile de gamă S487 şi S687 vor putea să conecteze la dispozitiv orice echipament ce include conectivitate Bluetooth.

Noua gamă de dispozitive Mio porneşte de la preţuri de 300 RON pentru dispozitivele entry-level şi ajunge la 950 RON pentru vârful de gamă S687.

Etichete: , , , , ,