BenQ C1430: Cameră foto inteligentă la super preţ

Scris de | 24 iunie, 2011
BenQ C1430: Cameră foto inteligentă la super preţ

Benq a lansat recent camera foto Benq C1430, un model de 14 megapixeli care permite captarea a până la 6 cadre pe secundă, ideal pentru imortalizarea acţiunii.

Aparatul foto Benq C1430 mai oferă zoom optic 3X, înregistrare video HD, la 720p şi un senzor CMOS de 14 Megapixeli BSI (Back Side Illuminated).

Cu ajutorul senzorului CMOS BSI, prin modul Speedy Burst Shooting disponibil pentru noul C1430 se pot fotografia până la 6 cadre pe secundă, la o rezoluţie de 3 megapixeli cu focus automat, ceea ce înseamnă că utilizatorul poate imortaliza cu uşurinţă şi în imagini clare orice activitate care se desfăşoară rapid.

Fotografierea la lumină redusă nu mai este o problemă, datorită senzorului CMOS BSI de 14 megapixeli cu o sensibilitate îmbunătăţită, integrat în noua cameră foto C1430. Rezultatul – imagini cu o expunere optimă şi fotografiere realizată cu un zgomot redus.

O altă caracteristică avansată a camerei BenQ C1430 este tehnologia HDR (High Dynamic Range) de îmbunătăţire a imaginii.

Camera foto BenQ C1430 dispune de funcţia avansată Smart Scene, care detectează automat până la 12 scene diferite, ajustând setările în funcţie de mediul în care sunt realizate fotografiile. Alte funcţii şi efecte includ: LOMO, efect Fisheye, accent pe o culoare şi Beauty Enhancer.

BenQ C1430 este disponibilă din această lună în magazinele Altex şi Media Galaxy la un preţ de 249 ron cu TVA.

Etichete: , , ,