myTouch 4G Slide vine la T-Mobile, impresionează prin camera de excepţie

Scris de | 28 iunie, 2011
myTouch 4G Slide vine la T-Mobile, impresionează prin camera de excepţie

T-Mobile USA a anunţat azi myTouch 4G Slide din seria exclusivă myTouch. Noul smartphone are cea mai avansată şi performantă cameră de pe piaţa dispozitivelor de genu, şi e disponibil, din iulie, pe cea mai rapidă reţea 4G din SUA.

Fără îndoială cea mai interesantă caracteristică a smartphone-ului de la T-Mobile e camera de 8 megapixeli cu un dual flash LED.

Sunt, într-adevăr, şi telefoane cu camere de 12 megapixeli, dar spre deosebire de ele, myTouch 4G Slide, oferă şi o multitudine de efecte şi caracteristici avansate ale unei camere digitale precum: îmbunătăţiri la imaginile făcute în low-light, SweepShot (pentru imaginile panormaice), ClearShot (pentru imaginile făcute într-un mediu puternic iluminat) şi BurstShot (pentru captarea mai multor poze simultan).

Andrew Sherrard, vicepreşedintele senior de marketing la T-Mobile USA, a declarat într-un comunicat de presă: „Noul nostru dispozitiv myTouch avansează captarea amintirilor la un alt nivel, prin combinaţia de hardware a unui smartphone cu diferite caracteristici pe care clientul le-ar aştepta de la un aparat digital top-of-the-line”.

myTouch 4G Slide va fi disponibil în toate magazinele T-Mobile începând cu luna iulie, în două culori: negru şi khaki.

Etichete: , , , ,