Află starea vremii pe iPhone-ul tău

Scris de | 29 iunie, 2011
Află starea vremii pe iPhone-ul tău

Meteorologii au emis o alertă de cod galben pentru fenomene periculoase în mai multe regiuni ale ţării. În virtutea acestui fapt, connect îţi prezintă cele mai bune aplicaţii meteo pentru posesorii aparatelor Apple.

Weather Pro – Această aplicaţie are cea mai ridicată rată de acurateţe în prezicerea prognozei meteo din App Store. Îţi prezintă starea vremeii pe 7 zile şi rapoarte din peste 2 milioane de locaţii de pe glob în Celsius sau Fahrenheit. Mai mult aplicaţia îţi afişează viteza şi direcţia vântului, presiunea aerului, umiditatea, ora apusului şi a răsăritului şi aşa mai departe. Costul aplicaţiei: 3.99 dolari.

Celsius – Prima aplicaţie care îţi afişează temperatura din zona în care te afli direct pe home screen-ul iPhone-ului sau iPad-ului tău. Celsius îţi pune la dispoziţie prognoza pe 10 zile pentru un număr nelimitat de oraşe, pe lângă temperaturile maxime şi minime, direcţia vântului şi, poate cel mai important, indexul UV zilnic. Costul aplicaţiei: 0.99 dolari.

Weddar – Spre deosebire de restul aplicaţiilor, care îşi bazează prognoza pe staţii meteorologice, Weddar îţi prezintă vremea cu ajutorul oamenilor. Cu ajutorul unui norişor zâmbitor simpatic, oameni de rând vă informează starea vremii dintr-o regiune cu descrieri de genu: Fresh, Freezing, Good, Hot, Hell etc. În plus, aplicaţia e gratuită!

Etichete: , , , , , , ,