Biblioteca digitală a lui Paul McCartney e disponibilă in cloud

Scris de | 7 iulie, 2011
Biblioteca digitală a lui Paul McCartney e disponibilă in cloud

În acest moment, colecţia lui Paul McCartney include peste 1 milion de materiale, de la fotografii la filmări de la concerte, opere de artă originale şi alte materiale de colecţie. Cu ajutorul HP, toate aceste elemente din colecţia personală a lui McCartney au fost digitalizate şi vor fi stocate în cloud.

Bibliotecă este construită pe o Infrastructură Convergentă HP ce are la bază elemente modulare de hardware şi software, de la servere HP la echipamente de stocare, reţelistică şi soluţii de administrare. Toate informaţiile sunt stocate într-un cloud privat administrat din centrele de date comerciale ale HP.

 

Infrastructura tehnologică deţinută anterior de MPL Communications, Ltd. îngreuna căutarea şi identificarea materialelor din colecţia McCartney. Prin comparaţie, soluţiile HP Information Optimization le oferă utilizatorilor o listă completă a conţinutului din arhivă, ceea ce le permite să acceseze mai rapid şi mai uşor informaţia potrivită chiar atunci când au nevoie.

„Pentru noi, să lucrăm îndeaproape cu Paul McCartney pentru a dezvolta soluţiile tehnologice ce-i vor păstra şi perpetua moştenirea artistică se dovedeşte a fi una dintre cele mai provocatoare experienţe cu care ne-am întâlnit.”

HP Hybrid Delivery

HP a proiectat o soluţie de livrare hibridă pentru MPL Communications, Ltd. care constă într-un proiect de cloud combinat cu infrastructura IT fizică a companiei ce va fi extinsă şi reproiectată. Astfel, infrastructura modernizată a centrului de date al companiei are la bază soluţii HP BladeSystem Matrix, servere HP ProLiant, HP StorageWorks şi soluţii de reţelistică HP.

Această soluţie îi oferă companiei MPL Communications, Ltd. flexibilitatea necesară pentru a susţine ritmul alert de dezvoltare a cantităţii de informaţii pe care le deţine şi pentru a garanta securitatea acestora, dată fiind valoarea lor inestimabilă. Pentru a reduce dependenţa organizaţiei de viteza de transfer de date oferită de sistemul local de telecomunicaţii atunci când îşi doreşte să uploadeze sau să descarce date din cloud-ul său privat, MPL Communications, Ltd. va găzdui şi o copie locală a bibliotecii digitale.

Cloud-ul privat îi permite companiei MPL Communications, Ltd. să îşi extindă operaţiunile dincolo de centrul de date deţinut în Londra şi să îşi protejeze arhiva de informaţii de riscul avarierii lor în cazul unui dezastru natural sau a unor defecţiuni neaşteptate ce ar limita accesul la date.

Protejarea şi optimizarea informaţiilor din arhivă

Specialiştii HP Enterprise Security au evaluat cerinţele de securitate ale arhivei şi au dezvoltat o soluţie specială de protecţie a conţinutului acesteia în orice situaţie de utilizare. Această soluţie răspunde unor cerinţe foarte stricte aplicate de securitate a infrastructurii, inclusiv securitatea aplicaţiilor, a informaţiilor şi administrarea identităţii utilizatorilor şi verificarea condiţiilor de access. Programele HP Data Protector şi HP Database Archiving reduc nevoia duplicării fişierelor existente deja în arhivă şi a capacităţii de stocare.

Etichete: , , , ,