CES 2022: Care sunt lansările HP – noi monitoare și laptop-uri cu sisteme audio Bang&Olufsen

Scris de | 5 ianuarie, 2022
CES 2022: Care sunt lansările HP – noi monitoare și laptop-uri cu sisteme audio Bang&Olufsen

Bazându-se pe soluțiile HP Presence lansate recent, HP a adăugat noi funcții pentru experiențe mai bune în videoconferință. Cu Appearance Filter, utilizatorii pot avea o apariție personalizată în întâlnirile online, în timp ce aplicația myHP oferă o interfață de control care permite, de exemplu, activarea setărilor video în aplicațiile de conferințe printr-o singură atingere.

Tehnologia este disponibilă acum pentru mai multe produse din portofoliul companiei, inclusiv PC-urile din seriile EliteBook 800 G9 și EliteBook 1000 G9, stația grafică ZBook Firefly G9, monitoarele curbate Z40c și Z34c G3 și cele mai noi PC-uri Elite Dragonfly. De la camerele de 5MP cu HP Auto Frame, până la filtrele cu AI de reducere a zgomotului și tehnologia de modelare dinamică a vocii, HP Presence oferă soluții pentru ca utilizatorii care nu se află în sala de ședințe să fie văzuți și auziți mai clar și să-și poată prezenta ideile.

HP Elite Dragonfly G3

HP Elite Dragonfly G3 cu Windows 11 cântărește sub 1 kg , este disponibil în nuanțe de Slate Blue sau Natural Silver și este echipat cu procesoare Intel de generație 12. HP Elite Dragonfly G3 are un design cu clapetă de 13,5 inci și oferă utilizatorilor un câmp vizual mai mare cu un ecran de 3:2, pentru o mai bună productivitate.

Dotat cu HP Presence, Elite Dragonfly oferă o experiență de colaborare cu sistem audio Bang & Olufsen și patru amplificatoare discrete. HP Dynamic Voice Leveling optimizează automat claritatea vocii, iar filtrul de reducere a zgomotului bazat pe AI oferă claritate sunetului, astfel încât utilizatorii sunt bine auziți chiar și atunci când poartă mască. Echipat cu un sistem de încărcare inteligent, bateria memorează modele de lucru pentru a optimiza consumul de energie.

HP Elite Dragonfly Chromebook

HP Elite Dragonfly Chromebook Enterprise este cel mai avansat Chromebook pentru business al celor de la HP. Proiectat să integreze sistemul de operare Chrome, cu un design 360 și consolidat cu soluțiile HP Presence, dispozitivul dispune de o cameră de 5MP – cu funcții îmbunătățite de iluminare pentru discuții video de înaltă calitate – și de patru difuzoare reglate cu Audio by Bang & Olufsen.

De asemenea, utilizatorii pot lua notițe și împărtăși idei când se află în mișcare cu un pen magnetic opțional  care se încarcă fără fir și se prinde pe partea laterală a dispozitivului. Pe măsură ce oamenii încep să călătorească din nou, protecția datelor sensibile a devenit esențială. Ecranul de confidențialitate integrat HP Sure View Reflect oferă această protecție, în timp ce HP Sure Shutter blochează camera web cu un singur click. Oferind securitate completă pentru afaceri, HP Elite Dragonfly Chromebook este primul Chromebook Intel vPro din lume .

Monitoare

HP E34m G4

HP E24m, E27m și E34m fac parte din cea mai avansată serie de monitoare pentru conferințe din lume. Utilizatorii au la dispoziție o cameră web de 5MP, senzori de iluminare îmbunătățiți, autentificare prin Windows Hello, microfoane cu funcții de anulare a zgomotului de fond și difuzoare frontale. Respectând peste 200 de standarde de calitate, aceste monitoare sunt certificate Zoom. Funcția HP Eye Ease protejează ochii reducând intensitatea luminii albastre.

Monitoarele HP M24 și M27 Webcam sunt ideale pentru întâlniri virtuale cu prietenii și familia sau pentru a învăța de acasă, fiind echipate cu o cameră web de 5MP, difuzoare frontale și microfoane cu funcție de anulare a zgomotului de fond. Dispozitivul poate fi conectat printr-un singur cablu USB-C la orice Chromebook cu certificare Works With Chromebook.

PC-uri

HP Elite x360 1040 G9 și HP EliteBook 1040 G9 au fost reproiectate pentru o tranziție ușoară la munca hibridă. Au o carcasă subțire și ușoară, cu un ecran cu raport de 16:10 care afișează mai multă informație și reduce mișcarea de scrolling. Dispozitivele sunt dotate cu HP Presence, iar utilizatorii pot beneficia de o cameră de 5MP, o cameră video IR 940 nm și un software audio care asigură claritatea vocii.

PC-urile din seria HP EliteBook 800 G9 au fost reproiectate cu o carcasă ultra subțire și un nou ecran cu raport de 16:10. Grație HP Presence, utilizatorii se bucură de o experiență mai personală cu o cameră opțională de 5MP cu auto-tracking, sistem audio Bang&Olufsen și conectivitate 5G opțională.

Soluții digitale accesibile, solide și complementare

HP Envy 27

HP ENVY Desktop PC a fost conceput ca un hub central pentru orice fel de activitate. Pentru creație, utilizatorii au la dispoziție HP Palette, care include Duet for HP – ce permite folosirea tabletei, telefonului sau computerului ca dispozitiv suplimentar – și HP QuickDrop – o aplicație ușor de utilizat care permite transferul de fișiere între dispozitive. Dispozitivele pot fi conectate ușor pentru o mai bună productivitate cu mai multe porturi de mare viteză, inclusiv Thunderbolt și un cititor de carduri, împreună cu capacitatea de a conecta până la patru monitoare 4K . Dispozitivul este echipat cu Windows 11, procesor până la Intel Core i9 de Generație 12 și placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti.

HP Z2 Mini G9, cea mai puternică mini-stație grafică a HP, este echipată cu placă grafică profesională NVIDIA RTX și cu procesoare Intel Core de ultimă generație, inclusiv seria K, pentru a putea folosi aplicații multiple de proiectare, randare și simulare, alimentând fluxuri de lucru 2D și 3D.

Monitoarele curbate HP Z40c G3 și HP Z34c G3 sunt concepute pentru cei care doresc să-și înlocuiască configurația de monitor dublu cu un ecran mare. Monitorul curbat HP Z40c G3 – cel mai mare monitor pentru conferințe din lume, cu o cameră web 4K integrată – scoate în evidență fiecare detaliu pe un ecran clar 5K:2K de 40 de inci, cu un raport de aspect ridicat și densitate critică a pixelilor și asigură o conexiune perfectă și rapidă cu Thunderbolt 3 – suficient pentru a încărca două PC-uri deodată. HP Device Bridge 2.0 îi asistă pe creatorii de conținut care lucrează simultan pe mai multe dispozitive, cu mai multe fișiere și proiecte.

Prețuri și disponibilitate

 • HP Elite Dragonfly G3 va fi disponibil începând cu luna martie.
 • HP Elite Dragonfly Chromebook Enterprise și HP Elite Dragonfly Chromebook vor fi disponibile începând cu luna aprilie.
 • Monitoarele HP E24m, E27m și E34m vor fi disponibile din ianuarie.
 • Monitoarele HP M24 și M27 vor fi disponibile din ianuarie pe HP.com.
 • HP EliteBook x360 1040 G9 și HP EliteBook 1040 G9 vor fi disponibile începând cu luna martie.
 • HP EliteBook x360 830 G9, HP EliteBook 830 G9, HP EliteBook 840 G9 și HP EliteBook 860 G9 vor fi disponibile începând cu luna martie.
 • HP EliteBook 630 G9, HP EliteBook 640 G9 și HP EliteBook 650 G9 vor fi disponibile începând cu luna martie.
 • HP ProBook 440 G9 și HP ProBook 450 G9 vor fi disponibile începând cu luna martie.
 • HP ENVY Desktop PC va fi disponibil din primăvară pe HP.com, dar și pe Amazon și Costco.com.
 • HP Z2 Mini G9 va fi disponibilă începând cu luna martie.
 • Monitoarele curbate HP Z34c G3 și HP Z40c G3 vor fi disponibile din ianuarie.
 • HP ZBook Firefly G9 va fi disponibil începând cu luna martie.
 • HP ENVY 27- inch All-in-One Desktop PC va fi disponibil în primăvară.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , ,