D-Link anunţă un parteneriat cu Qualcomm

Scris de | 9 iulie, 2011
D-Link anunţă un parteneriat cu Qualcomm

D-Link a anunţat un parteneriat strategic de dezvolzare a soluţiilor femtocell UMTS bazate pe chipseturile Qualcomm Femtocell Station Modem. În urma parteneriatului se vor realiza echipamente femtocell compacte, puternice și eficiente din punct de vedere al costurilor.

Pentru a răspunde cererilor tot mai numeroase la nivel european privind mobilitatea datelor, D-Link anunță parteneriatul strategic de dezvoltare a soluțiilor femtocell UMTS bazate pe chipseturile Qualcomm Femtocell Station Modem (FSM). Aceste noi dispozitive femtocell vor oferi un nivel superior de integrare, combinând într-un singur echipament funcțiuni multiple, modemuri, GPS, procesor de aplicații; vor furniza capacitatea suplimentară solicitată de operatorii de rețea pentru a oferi clienților o experiență unică.

“Pe măsură ce utilizăm tot mai mult telefoanele mobile, pentru tot mai multe lucruri, operatorii se confruntă cu creşterea cererii de soluţii pentru a oferi capacitate suplimentară şi acoperire pentru reţelele celulare,” declară Kevin Wen, Președinte D-Link Europe, într-un comunicat de presă.

Parteneriatul strategic încheiat între D-Link și Qualcomm va permite utilizatorilor să ofere servicii mobile și 3G de înaltă calitate prin access point-urile femtocell de acasă, de la birou și la nivel urban, furnizând suport excelent pentru serviciile de date și voce pe dispozitivele mobile.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , ,