D-Link anunţă un parteneriat cu Qualcomm

Scris de | 9 iulie, 2011
D-Link anunţă un parteneriat cu Qualcomm

D-Link a anunţat un parteneriat strategic de dezvolzare a soluţiilor femtocell UMTS bazate pe chipseturile Qualcomm Femtocell Station Modem. În urma parteneriatului se vor realiza echipamente femtocell compacte, puternice și eficiente din punct de vedere al costurilor.

Pentru a răspunde cererilor tot mai numeroase la nivel european privind mobilitatea datelor, D-Link anunță parteneriatul strategic de dezvoltare a soluțiilor femtocell UMTS bazate pe chipseturile Qualcomm Femtocell Station Modem (FSM). Aceste noi dispozitive femtocell vor oferi un nivel superior de integrare, combinând într-un singur echipament funcțiuni multiple, modemuri, GPS, procesor de aplicații; vor furniza capacitatea suplimentară solicitată de operatorii de rețea pentru a oferi clienților o experiență unică.

“Pe măsură ce utilizăm tot mai mult telefoanele mobile, pentru tot mai multe lucruri, operatorii se confruntă cu creşterea cererii de soluţii pentru a oferi capacitate suplimentară şi acoperire pentru reţelele celulare,” declară Kevin Wen, Președinte D-Link Europe, într-un comunicat de presă.

Parteneriatul strategic încheiat între D-Link și Qualcomm va permite utilizatorilor să ofere servicii mobile și 3G de înaltă calitate prin access point-urile femtocell de acasă, de la birou și la nivel urban, furnizând suport excelent pentru serviciile de date și voce pe dispozitivele mobile.

Etichete: , , , ,