Update la Android Market: Google introduce o nouă interfaţă

Scris de | 13 iulie, 2011
Update la Android Market: Google introduce o nouă interfaţă

Google a anunţat ieri, într-un post pe blogul oficial, lansarea unei noi versiuni a programului dedicat de aplicaţii pentru smartphone-uri, Android Market. Update-ul va fi disponibil tuturor posesorilor de telefoane ce rulează Android 2.2 sau o variantă mai nouă a sistemului de operare.

Actualizarea va consta într-o interfaţă nouă ce va facilita navigarea şi descoperirea de noi aplicaţii.

Mai mult, Google a adăugat în program şi prezentarea de clasamente – Top Free, Top Paid şi Top Grossing – pentru ca utilizatorul să fie în permanenţă la curent cu cele mai în vogă aplicaţii. Clasamentele sunt, de asemenea, optimizate pentru fiecare ţară în parte.

Pentru utilizatorii din Statele Unite, actualizarea aduce şi două noi categorii de aplicaţii. Americanii vor putea să închirieze filme direct de pe telefonul lor Android, cu preţuri ce încep de la 1.99 dolari. Filmele vor fi disponibile în streaming, sau, dacă nu vrei să fi conectat în permanenţă la internet, vei putea să le descărci pe dispozitiv.

O altă categorie va fi dedicată cărţilor. Pentru a putea beneficia de aceste două noi servicii, utilizatorul va avea nevoie de un cont Google şi, evident, de cetăţenie americană.

Android Market depozitează actualmente peste 400.000 de aplicaţii.

Etichete: , , , , ,