Star Wars se întoarce pe marele ecran cu The Mandalorian & Grogu, după o pauză de 7 ani

Scris de | 9 februarie, 2024
Star Wars se întoarce pe marele ecran cu The Mandalorian & Grogu, după o pauză de 7 ani
©2023 Lucasfilm Ltd. All Rights Reserved.

Franciza Star Wars se va întoarce pe marele ecran cu un nou film, la 7 ani după ce Rise of Skywalker i-a făcut pe producătorii de la Disney să se teamă să mai lanseze vreun film. The Mandalorian & Grogu, care va avea în prim plan cele două vedete din serialul de pe Disney+, The Mandalorian, va apărea în cinematografe în 2026.

Vestea a fost confirmată de CEO-ul Disney, Bob Iger, care a anunțat planurile pentru următoarea perioadă ale studiourilor sale. Filmul îl va avea în rol principal pe Pedro Pascal, interpretându-l pe Din Djarin, și va fi regizat de Jon Favreau, cu Kathleen Kennedy și Dave Filoni ca producători. Nu se știu încă prea multe detalii despre scenariu, doar speculații că acțiunea ar putea avea loc după evenimentele dintr-un potențial sezon 4 al The Mandalorian. Filmările ar putea începe mai târziu în acest an, în luna iunie.

The Mandalorian & Grogu va fi primul dintre filmele Star Wars anunțate pentru următorii ani (în cazul în care restul se vor și lansa și nu vor dispărea ca proiectul lui Patty Jenkins sau trilogia oamenilor din spatele Game of Thrones). Ar trebui să urmeze un nou film cu Rey în rol principal, în care se va întoarce Daisy Ridley, unul realizat de Dave Filoni care va cuprinde toate personajele din serialele de pe Disney+, și un film făcut de James Mangold despre originile Forței.

Pe lângă lansarea oficială a lui The Mandalorian & Grogu în 2026, Disney a mai anunțat și alte producții pentru viitorul apropiat. Astfel, mai multe sequel-uri sunt așteptate, inclusiv Moana 2 (27 noiembrie 2024), Zootopia 2 (26 noiembrie 2025), Toy Story 5 (2026), Frozen 3 (2026) și Alien: Romulus (16 august 2024). De asemenea, Disney pregătește și un sezon doi pentru Percy Jackson and the Olympians.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Star Wars finally sets its return date to the big screen, 7 years after The Rise of Skywalker