Unul dintre cele mai bune seriale de pe Disney+ revine cu sezonul al doilea din 2 august

Scris de | 20 iunie, 2023
Unul dintre cele mai bune seriale de pe Disney+ revine cu sezonul al doilea din 2 august
CR: Frank Ockenfels/FX

Disney+ anunță că al doilea sezon al serialului FX „The Bear”, aclamat de critici și câștigător al mai multor premii, va fi difuzat în premieră pe 2 august în România în exclusivitate pe Disney+. Toate cele 10 episoade vor fi disponibile la data difuzării în premieră.

Cel de-al doilea sezon ni-i prezintă pe Carmen „Carmy” Berzatto (Jeremy Allen White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) și Richard „Richie” Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) care încearcă să-și transforme localul mizerabil de sandvișuri într-un local de calitate. Pe măsură ce transformă restaurantul până la temelie, membrii echipei trec, la rândul lor, prin propriile procesele de transformare, fiind nevoiți să-și confrunte trecutul ca să-și dea seama cine vor să devină în viitor.

Bineînțeles că singurul lucru mai dificil decât să administrezi un restaurant, este să deschizi unul nou, echipa încercând să jongleze între procesele birocratice încurcate pentru autorizare, dezvoltatorii imobiliari și agonia creativă a planificării unui meniu. Tranziția aduce o lumină nouă și asupra industriei de ospitalitate. Pe măsură ce întregul personal este nevoit să acționeze unitar, forțând limitele abilităților și relațiilor lor, ei învață și ce înseamnă să fie în slujba clienților și a celorlalți din echipă. 

În afară de White, Edebiri și Moss-Bachrach, pe parcursul seriei cu episoade de jumătate de oră, vor mai apărea și Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas și Matty Matheson, Edwin Lee Gibson, Oliver Platt și nou-sosita Molly Gordon, în rolurile anterioare.

The Bear a fost apreciat de critici a obținut numeroase premii pentru primul sezon, care includ AFI TV Program of the Year, WGA Award, PGA Award, Film Independent Spirit Award, American Cinema Editors Award și ACE Eddie Award. Jeremy Allen White a obținut Golden Globe, SAG Award și Critics Choice Award, la categoria Comedie.

Serialul „The Bear” este produs de FX și a fost creat de Christopher Storer („Ramy”, „Eighth Grade”), care are rolul de producător executiv împreună cu Joanna Calo („BoJack Horseman”, „Undone”), Hiro Murai („Atlanta”, „Station Eleven”), creatorul Super Frog, Josh Senior și Matty Matheson, și Tyson Bidner („Ramy”) cu rolul de producător. Serialul este produs de FX Productions.

Până la sezonul 2 din The Bear, marea atracție de pe Disney+ o constituie Secret Invasion, serialul din universul Marvel despre care am scris mai multe aici, după ce am văzut primele două episoade în avanpremieră.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , ,