Harry Potter and The Deathly Hallows: Part 2 – De azi în România

Scris de | 15 iulie, 2011
Harry Potter and The Deathly Hallows: Part 2 – De azi în România

Capitolul final din saga magicianului Harry Potter va rula azi, în premieră, în toate cinematografele mari din România. Harry Potter şi Talismanele Morţii Partea 2, va fi lansat, de asemenea, la nivel global, având şanse să ajungă cel mai de succes film la capitolul încasări din toate timpurile.

A doua parte din Harry Potter and The Deathly Hallows e ultimul film bazat pe cartea omonimă din seria de succes a scriitoarei J.K. Rowling. În 10 ani franciza a generat peste 6,37 miliarde de dolari în câştiguri, fiind, fără îndoială, una dintre cele mai profitabile din istoria Hollywood-ului. Deşi a început ca un film „pentru copii”, scenariul, la fel ca şi protagoniştii, s-a schimbat, a evoluat şi s-a maturizat, ajungând, în consecinţă, să fie o poveste serioasă a eternei lupte dintre bine şi rău.

Ultimul episod din serie îl urmăreşte pe protagonistul principal, Harry Potter, portretizat de Daniel Radcliffe, alături de nelipsiţii Hermione şi Ron, roluri jucate de Emma Watson şi respectiv Rupert Grint, în încercarea lui de a învinge răul întruchipat de Lordul Cap-de-Mort.

Ultimul capitol din aventurile lui Harry Potter a avut deja încasări de peste 30 milioane de dolari  din vânzări în avans în Statele Unite ale Americii – lucru pe care filmele „The Dark Knight”, „Titanic” sau „Lord of The Rings” nu au reuşit să o facă – şi poate ajunge cu uşurinţă unul dintre cele mai de succes pelicule la box office.

Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2 va rula şi în cinematografele autohtone începând de azi, o ultimă întâlnire cu tânărul magician ce nu merită ratată sub nicio formă .

Etichete: , , , , ,